2777
2789
عنوان

زنگ جاریم بزنم یا نه🤫🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا بزنی چی بگی

بگه مواظب خودت باش 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چی بگم 😂 زیارت کیش قبول 😂😂😂

خخخخخ نه بابا بگو زنگ زدم احوالتون رو بپرسم خوش میگذره هوا چطوره ی دقیقه ای صحبت کن بعدش بگو وقتتو نگیرم عزیزم خوشحال شدم سلام برسون

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
احوال پرسی کنم😂

ول کن زیارت ک نرفته بگی مثلا زنگ بزنم بگم زیارت قبول😂

ب توام ک نگفته رفته .حتی من باشم وقتی برگرده هم حرفی نمیزنم ک بپرسم خوش گذشت ؟ 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
در جواب کسی ک میگهخودتو آماده کن ک داره حاری جدید برات میادچی باید گفت!!اصلا ینی چی این جمله مگه جنگ ...

نباید محل این آدما بزارن 

این آدم میخواد ازت نقطه ضعف در بیاره که بعدها بزن تو سرت

الان زنگ بزنی ببخشیدمیگه جاری فضولم زنگ زده سریع خبر بگیره نمیزارن ادم ارامش داشته باشه همش سرشون ت ...

احتمال داره بیاد تاپیکم بزنه از جاری فضولش🤣

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
نباید محل این آدما بزارن این آدم میخواد ازت نقطه ضعف در بیاره که بعدها بزن تو سرت

😟چقد بعضیا مزخرفن منم میگم چیه این چرتوپرتا هرسری منومیبینه میگه منم جوابشو ندادم تاحالا 

در جواب کسی ک میگهخودتو آماده کن ک داره حاری جدید برات میادچی باید گفت!!اصلا ینی چی این جمله مگه جنگ ...

بگو انشالله تا باشه خبر خوش تو فامیل مثل اضافه شدن فرد جدید و نی نی جدید خدا از چشم بد دور کنه خانواده مون رو که قراره زیاد بشیم😂 به این جواب میگن تبدیل تهدید به فرصت دهن اونکسی هم که میگه رو محترمانه میبندی 

2810