2777
2789
عنوان

زنگ جاریم بزنم یا نه🤫🤫

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 82 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عووووووووبگو به تو چه خودمن نمی‌دونم پسر دایی شوهرم کی هست که بخواد شوخی کنه؟؟

اینا زیادی اهل رفتوامدن  حالا پسردایی باز خوبه مثلا با نوه عموی مادرشوهرم رفت وامد دارن نمیدون نوه عمه ی نمیدونم چی چی پدربزرگ اصلا افتضاح خدا نصیب هیشکی نکنه

زیادی زیادین😑همشون فضول

دوسه تا هم یاد ما بده بریم غوغا کنیم 😂😂😂

قدیم خیلی لال بودم خواهر هرکس از در میومد یه حرفی بهم میزد

منم خداییش تو ذاتم بی احترامی نیست مگرنه بی احترامی کردن راحته… اینقدرررر فکر کردم و با خودم حرف زدم و به حرفا رفتارای خانومای با سیاست گوش کردم جواب دادن یاد گرفتم الان همهههه لال شدن دیگه هیچکس حرفی بهم نمیزنه چون میدونه نمیتونه منو ناراحت کنه ازم نکته ای بگیره قشنگ و محترمانه دهن پر کن جوابش رو میدم چند سالی هست که این استعدادم بی خود مونده دیگه میام به نی نی سایتی ها که میخوان جواب بدن کمک میرسونم زکات علمم رو به جا میاورم😅😄😄😄😄

واااااا این قدر هم رفت اما خوب نیست

دقیقا خیلی بده اوایل ازدواج دیدی ادم ساده میشه هیچی نمیدونه هی ب بهانه های مختلف دلتنگی میریختن خونمون شام وناهار خیلی اذیتم کردن  الان خداروشکر عاقل ترشدم

رو نمیدم دیگه بهشون چی بشه عید وسالی یکی دوبار