2777
2789
عنوان

آی دخترای شهری

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 32 پست
خوب خانواده روستایی فرهنگ خیلی متفاوتی دارن ، مشکلی پیش نمیاد؟

این بایزی ک بالا نوشتی فرق داره،این نگرانیت درسته،بری بیای متوگه میشی فرهنگتون نزدیک یا ن،چون بالاخره میرین میاین در اینده و ی چیزایی میره رو مختون دو طرف،

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا و ابدا نمیتونم 

حتی اگر  شرایط خود پسر خوب باشه و شهر تحصیل‌کرده و کار خوب و درآمد عالی هم داشته باشه حاضر نیستم قبول کنم 

اصلا محیط روستا رو دوست ندارم خوشم نمیاد تو تعطیلات برم روستا بمونم 

والا ما چهل ساله پسرهامون از روستا ازدواج میکنن حالا با دخترهای از همه شهرها وقومها مشکلی نداشتیم اگه پسر خوب باشه اینا که همش سرکارن مشغول زندگین نهایت سالی چندبار بخوان برن سر بزنن 

خوب روستاها قطعا فرق دارن

نه من دوستی داشتم ک مال روستا بود پوشش و تفکرات خودش و مادرش از منم بروز تر بود

همه چی برمیگرده به خود آدم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
اصلا و ابدا نمیتونم حتی اگر شرایط خود پسر خوب باشه و شهر تحصیل‌کرده و کار خوب و درآمد عالی هم داشته ...

خوب ، به نظر شما پسری که تو روستا بزرگ شده و ساکن شهر هست ، به هر حال قطعا تفاوتهایی به وجود میاد؟

بله من خودم اصالتا تهرانی هستم و ساکن تهران شوهرم برای یکی از روستاهای دور افتاده هست خانواده‌ اش ( پدر و مادر و یه خواهر متاهلی تو همون روستا هستن ) آنقدر دور افتاده که حتی ایرانسل اونجا آنتن نداره اینترنت همراه ندارن و خیلی چیزای دم دستی خونه ها همه بینهایت قدیمی ازدواج کردم ( البته شوهرم خودش از زمان مجردی ساکن تهران بود ) اوایل سالی ۵ یا ۶ بار میرفتیم الان کمتر سالی یه بار نهایت ۲ بار میریم سر میزنیم

باقی خواهر و برادر هاش شهر هستن

خوب به عنوان اولین مخالف ، علتشو صریح میگید؟

خب دلیل اول احتمالن لحجه داره دوست ندارم از نظر فرهنگی هم ممکنه خانوادش حسادت کنن و بخان اذیت کنن بازم بستگی داره ب شعور و فرهنگ خانوادش مطلق نیست

خوب ، به نظر شما پسری که تو روستا بزرگ شده و ساکن شهر هست ، به هر حال قطعا تفاوتهایی به وجود میاد؟

اصلا بحث اون تفاوت‌ها به کنار باشه ممکنه پسر تغییر  کنه فرهنگش و دیدگاهش عوض بشه اما به هر حال خانوادخ اش تو روستا هستن دیگه 

برای هر مناسبت و تعطیلات باید رفت اون روستا 

مریضی هست جشن و عروسی و تولد هست باید رفت اون روستا 

من خودم اصلا محیط روستا رو نمیتونم تحمل کنم برام سخته

2810