سلام..پسرم هفت سال و چهار ماهش هست کلاس دومه..به اندازه کافی بابت قدش که از همسن خودش کوتاه تره ناراحتم و نگاه بقیه زن ها اذیتم میکنه.حالا اینا به کنار...از همون کوچیکی خیلی تو خونه اذیتم کرده.خواهرش رو اذیت میکنه..دروغ زیاد میگه..من یاد ندادم دروغ بگه..ولی مرتب دروغ میگه..وسایل خونه رو کوچیک بود خراب میکرد ولی الان یکی دو ماهه دوباره خرابکاری میکنه..مثلا خمیردندون رو تموم کرده بود که مثلا مسواک میزنه..نخ دندون رو کشیده بود بیرون تا جعبه اش رو برداره..دستمال کاغذی ها رو خیس میکنه تو دستشویی..یا شلوارش رو تو اتاق در میاره جلو خواهرش..حالا اینا کارای خونه اس...تو مدرسه خوب بود پارسال چون دوستی نداشت..امسال با یه پسر خیلی شلوغ تر از خودش دوست شده..خوشحال بودم که دوست پیدا کرده..ولی انگار دیروز زنگ ورزش با دوستش رفتن تو کیف یه پسری جیش کردن..هردو باهم..امروز زنگ زدن بهم بیام مدرسه خیلی حالم بد بود...گفتن ببر خونه مثلا اخراجه..ولی برای من واقعا اخراج حساب میشه😭😭😭چرا همه پسراشون انقدر عاقل و بالغن..قد بلند..چرا خدا یه پسر مورد دار بهم داده..تازه وضع دستخطش و درسش هم افتضاح..انقدر باهاش کار کردم خسته شدم.دخترم تو کلاس ماشالله شاگرد اوله و نمونه اس این چرا پس اینجوری شده😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای قدش تا به بلوغ نرسیده حتما ببرش دکتر غدد خیلی تاثیر گذاره دیدم که میگم ها
بعدم پسر بچه همینه دیگه شیطونه بچه تازه۷سالشه توقع داری مثل یه مرد رفتار کنه؟
کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅ وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
چرا یک ادم باید تو کیف کسی بشاشه خیلی حرکت خلاقی بود پسر همینه اتفاقا پسرت عادیه بزرگ میشه عاقل میشه پسر عموم تو بچگی حتی برای مادرشم زیر پایی مینداخت از بس شیطون بود الان مهندسه و ۲ ماه پیش داماد شد و خیلیم با کمالاته
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
وای خدا جیش تو کیف یکی،خدا بهت صبر بده اسی باهاش حرف بزن ببرش روانشناس باید درست حسابی به وضعیت این بچه رسید اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
پسر شما بشدت تاثیر پذیره وقتی میگی با اون بچه شیطونتر قاطی شده و جیش کردن تو کیف یکی دیگه😵💫
اعتماد به نفس پایینی هم داره میخواد با اون بچه شیطونتر دوستی کنه که تنها نباشه تو کلاس و تکیه گاه داشته باشه
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...