2777
2789
عنوان

خیاطی بهتره یا ناخنکاری❓

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 39 پست
آره ولی خب یه سر بره موسسات فنی و حرفه ای مشورت

من مادرم هم اینکارو کرد و رفت دوره بعد همون اول بهش گفته بود پول زیاد بزاری و صبر یاد میگیری و واقعاً هم همین بود فرض کن ۴ میلیون بدی پول کلاس ، ۱۸ میلیون بدی چرخ خیاطی ، بعد دیگه پارچه و ابزار و کاغذ الگو ... اگر همه اینارو تهیه کنی میشه انجامش داد ، چون اگر پارچه زیاد نخری نمیتونی زیاد بدوزی و فنش دستت نمیاد یا مثلا بدون چرخ خیاطی هم نمیشه که توی آموزشگاه رو تا حدودی بهت میدن ولی توی خونه رو میخوای چیکار کنی ؟ فقط میشه شهریه رو قسط بندی کرد که ببینیم آیا آموزشگاه قبول میکنه یا نه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

من مادرم هم اینکارو کرد و رفت دوره بعد همون اول بهش گفته بود پول زیاد بزاری و صبر یاد میگیری و واقعا ...

منم بیشتر خیاطی رو میپسندم تا ناخن ولی خب هزینه های اقتصادی رفته بالا 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مادرم هم اینکارو کرد و رفت دوره بعد همون اول بهش گفته بود پول زیاد بزاری و صبر یاد میگیری و واقعا ...

یکمی هم بلد باشی میتونی وردست کار کنی یا تولیدی بری نم نم راه بیفتی 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
نه بابا یکمشو یادبگیر برو وردست یا تولیدی کم کم رشد می کنی

خودم بلدم فقط مانتو و لباس بچه و سرویس اشپزخانه بلدم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
منم میدونموالا سه روز پیش رفتم برا خرید وسایل تو گهواره و نی نی سایت گفتن درآمدش حرومه

اینو دیگه نمی‌دونم یکی میگه حلاله یک میگه حرومه من کار با این ندارم خودم خیاطی رو ترجیح میدم ولی هزینه یادگیریش زیاده(  مثلا مامانم انجام داد و واقعا به دادمون میرسه) بعدش هم باید دید وقتی رفتی سر کارش ، مشتری میاد یا نه ؟ حالا همه چیز احتماله واقعا واقعا به خود شخص بستگی داره اگر دیدی هیچ کدوم رو نمیتونی انجام بدی برو مثلا یه کار دیگه بکن اگر خواستی برو شیرینی پزی یا تکنسین داروخانه یا اپراتور لیزر یا برنامه نویسی و طراحی سایت ،  دوره ببین چیزای بیشتری هم هست بگرد 

یکمی هم بلد باشی میتونی وردست کار کنی یا تولیدی بری نم نم راه بیفتی

آره موافقم ولی مانی مانی مانی

💵🤑💰

آره موافقم ولی مانی مانی مانی 💵🤑💰

بدون حقوق که بهت مزد میدن 

خیلی جاها هست که نیاز به خیاط کمکی دارن فقط بلد باشه بدوزه و چرخ بکشه اونم با حقوق

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
بدون حقوق که بهت مزد میدن خیلی جاها هست که نیاز به خیاط کمکی دارن فقط بلد باشه بدوزه و چرخ بکشه اونم ...

آره مثلا تولیدی ها ولی پدرت در میاد توی خیاطی گردن درد میگیری البته هر شغلی مزیتی و معایبی داره 

آره مثلا تولیدی ها ولی پدرت در میاد توی خیاطی گردن درد میگیری البته هر شغلی مزیتی و معایبی داره

اون که آره معایب خودشو داره 

ولی مدارک فنی حرفه ای یا جهاد دانشگاهی پولساز زیاد داریم مثل دندانسازی

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣