2777
2789

یا خانواده خودتون نگفتن چرا عمل کردی و فلان من همه مخالف هستن نوبت دارم چندروز دیگه ولی می‌دونم خانواده خودم و خانواده شوهرم تا ورم و کبودی بینیمو ببینن کلی ضدحال می‌زنن ک چرا عمل کردین

اصلا نباید بگی بهشون بعده اینکه خوبشدی برو خونشون حالا خانواده خودت عیب ندارن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه دیگه من صورتم از ورم داشت میترکید خیلی داغون بود بهتره کلا کسی نیاد دیدنت بعد یه هفته ورماش م ...

من که ب کسی نمی‌گم اما ممکنه ی کاری براشون پیش بیاد یهو بیان اونجا 

اصلا نباید بگی بهشون بعده اینکه خوبشدی برو خونشون حالا خانواده خودت عیب ندارن

من که ب کسی نمی‌گم اما ممکنه ی کاری براشون پیش بیاد یهو بیان اونجا چون من خانوادم بشدت بشدت مخالف هستن اگر پدرم کبودی و اینارو ببینه کلی حرف بهم میزنه

کلا تو دید نباشی بهتره حالا خونه خودت نشد خونه مادرت بمون

نه اصلا من تاریخ عملمو ب خانوادم نگفتم چون هم خیلی خیلی مخالفن هم اینکه اگر برم اونجا باید همش مهمون داری کنم چون همه میان مادرمم خودش کمرشو عمل کرده