2777
2789
عنوان

خیاطی بهتره یا ناخنکاری❓

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 39 پست

خیاطی زمان دورَش زیاده و اینکه نیازه امتحان بدی و برای بازار کار شدن نیاز به سرمایه و خرید چرخ خیاطی داری و پارچه داری ولی ناخن کاری هزینه دوره و مدت دوره و هزینه اقلام کمتره و زودتر وارد بازار کار میشی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیاطی بهتره ناخنکاری واقعا چندش و پرهزینه س و واااقعا الان همه ناخن کارن خیلی اشباع شده

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خیاطی یه هنر ارزشمند هست که همیشه باعث سربلندی و درآمد هست ناخون کاری بدرد نمیخوره

آره ولی نیاز به پول داره و صبر زیاد 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

ناخونکاریبخاطر روحیه خودت میگمموقع خیاطی خودت و خودتی همش تو فکر و خیال تازه یه لباسم بدوزی کلی ایرا ...

اینجا تو نی نی سایت میگن درآمدش حرومه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

خیاطی بهتره هیچوقت ازش بی نیاز نیستیم ولی ناخنکاری داره ور میفته و تعداد کمی ناخن میکارن. تب و تابش افتاد و بازارش اشباع شد

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
اینجا تو نی نی سایت میگن درآمدش حرومه

بگن

کسی ک ناخون میخواد بکاره ب میل خودش اومده انجام داده شما ک مجبورش نکردی😐

یه بنده خدایی آقا بود میگفت خانوما برای موکوتاه کردن میان پیش من.مشتریای خانومم بیشتر از آقایونه

دنبالم نیا اسیرم میشی  
خیاطی زمان دورَش زیاده و اینکه نیازه امتحان بدی و برای بازار کار شدن نیاز به سرمایه و خرید چرخ خیاطی ...

منم میدونم

والا سه روز پیش رفتم برا خرید وسایل تو گهواره و نی نی سایت گفتن درآمدش حرومه

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
خیاطی یه هنر ارزشمند هست که همیشه باعث سربلندی و درآمد هست ناخون کاری بدرد نمیخوره

نیاز به درآمد دارم تو خیاطی خیلیییی طول میکشه تا به درآمد برسم

2810