2777
2789
عنوان

احساس میکنم دیگه دختر سر سنگین تو جامعه دیده نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 88 پست
تعریف منو تو از بی حیایی شاید متفاوته،بی حیا اونیه که با چادر خیلی کیپ و سفت با پسرها و آقایون فانیل ...

دقیقا 

تو همین سایت دیدم کاربری که ادعای باحیا بودن داره بعد راجع به رنگ و شکل خصوصی ترین ناحیه بدنش نظر میده!!! 

جالبه تاپیکای دیگه پاچه بقیه رو میگیره که شما ها بی حیا و فلانید!!!

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب کسی حاضر نیست بجنگه الان همه راحت طلب شدن

خب از هموناییم که برات نمیجنگن شوهر خوب واست درنمیاد

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

دقیقا تو همین سایت دیدم کاربری که ادعای باحیا بودن داره بعد راجع به رنگ و شکل خصوصی ترین ناحیه بدنش ...

یه مدت که نصفه شبا کلید کرده بوده رو یه عضو بدنش اون موقع ها نینی یار شب نبوده انگار طومارشو بپیچه 

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

شاید حیا به معنی قدیم وجود نداشته باشه اما هنوزم رعایت حد و حدودت با بقیه،طرز لباس پوشیدن،هرروز با یکی نبودن،چشم پاکی و خیلی چیزای دیگه جذابه.مطمئن باش کسی که خودش درست باشه توی طرف مقابلشم دنبال چنین ویژگی هایی میگرده.قرار نیس هر راهی رو که بقیه کورکورانه پیش گرفتن درست باشه که

پسر باحیا دختر باحیا میخواد شک نکناین جمله رو پسرا هم میگن که پس دختر خوب کومسئله اینه یکی باید اینا ...

والا پسر بی حیاشم دختر باحیا میخا میدونی چی میشع 

این دخترا ک همه کار کردن انقدر تجربه دارن میرن پسرای پاک و باحیارو تور میکنن این پسرای لاشی اصولا چون چشمشون از دخترای دورشون ترسیده میرن دختر باحیا میگیرن و زندگی دم به همین دخترای ساده زهر میکنن  

البته همیشه ن اصولا اینطوره 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

دختر سنگین و متین هم زیاده. خیلی از همین دخترهایی که از نظر خیلی ها ممکنه جلف، بی حجاب، باز و مد روز بگردند ذاتا نجیب و عفیف هستند ولی چون ظاهرشون بر خلاف میل و سلیقه کلی جامعه است، ممکنه سبک و جلف به نظر بیان. برعکس دخترهای چادری و باحجاب هم هستند که از فرط محرومیت و محدودیت، اجبار و عقده بسیار کثیف و سبک سر هستند و به نظر سنگین میان.

عفاف از حجاب بالاتره و بیشتر وقت ها حجاب همون طور که از معنیش پیداست، حجاب و پوششیه بر پلیدی های درون شان!!!

منم از این اشتباهات داشتم، چقد می‌گفتن نه دختر که با پسر ارتباط نباید بگیره وگرنه سبکه، روداره و.... ...

ب نظرم باید حدوسط داشت نه اونقد سنگین نه اونقد گرم بگیری بخندی جلف باشی 

معاشرت داشته باشی ولی معمولی باشی

اون دهه ۵۰ ۶۰ بود ک سنگینی طرفدار داشت

چون بشدت معتقدن خودشون مریم مقدسن،بقیه بی .....

دقیقا معتقدن مریم مقدسن ولی در عمل و رفتار طور دیگه ای دارن خودشون رو نشون میدن 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

تعریف از سبکی متفاوته

اما هیچ پسر باشخصیتی دختر سبک رو به عنوان همسر و مادر بچه هاش انتخاب نمیکنه

اگه سلیقش همچین دختریه شک نکن خودشم شخصیت درستی نداره

کاربری دوستم فعلا دست منه

دقیقا معتقدن مریم مقدسن ولی در عمل و رفتار طور دیگه ای دارن خودشون رو نشون میدن

گفتن نداره،ولی من کل فامیل مادریم مذهبی ن،از بین خانوما و دخترا یکی دوتاشون بنظرم با حیا هستن،بقیه نه حیای کلامی دارن نه رفتاری،تازه تحصیلات حوزوی دارن

Nop
من زیاد دیدم از نزدیک ام دیدم

گفتم که الان تو اینستا طرف حجاب استایل اول چادر سرشه بعد آخر بعد دوماه سه ماه یهو لخت میشه میره کانادا/: اولش خیلیم روشنفکره واسه کثافت کاریشون میرن تو پوشش اونا تا بگن ماهم چادری هستیم🤢 چون میخوان توسط جامعه پذیرش بشن گرگ در لباس میش/: ما اطرافمون خیییییلی چادری داریم که معتقدن یعنی محرم نامحرم سرشون میشه اونی شما دیدی من اگه جات بودم میزدم تو گوشش میگفتم الکی حرمت چادر فاطمه زهرا رو نریز زمین وقتی اعتقاد نداری غلط میکنی میپوشی

2810