2777
2789
عنوان

روز زن برای مادر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 102 پست
من که چند سال هم واسه خودش تو مناسبت ها هم واسه دختراش سنگ تموم میذاشتم و واقعا کادوی خوب میگرفتم ام ...

دقیقا مادر شوهر منم تولد خانواده من که میشه چیزای استفاده شدش رو میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شوهرم همچین آدمی نیست پای حقه

منکه نمیگم آدم بدیه،ولی بلاخره مادرشه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اندازه پولت یه کادو بگیر تبریک بگو.تو خوبی کنی شوهرت میبینه ایراد از مادرش هست

باورت نمیشه آنقدر چیزای پاره پوره و کهنه رو داده کادو به خانوادم دیگه دلم براش قدمی نمیاد کاری کنم 

دقیقا مادر شوهر منم تولد خانواده من که میشه چیزای استفاده شدش رو میاره

خوب بیکاری میخری یه زنگ بزن یا سر بزنید بهش تبریک بگو برای مادرتم میخوای چیزی بگیری با خودش که رفتی بیرون بگیر بگو به عنوان روز مادر به شوهرتم نمیخواد چیزی بگی که واسه مادرت کادو گرفتی .گرفتی که گرفتی با پول خودت بوده اگر شوهرت خودش چیزی گرفت بگیره اگر اسمشو آورد بگو آره بریم فلانجا گل بگیریم همین زیادی هم هست والا

مگه مادر شوهر باید به شما هم کادو بده؟من نمیدونستم فکر میکردم روز مادر فقط به مادرا کادو میدیم دیگه ...

نه ما حمله مادر شوهرم که بهش کادو بدیم ، مگه مادر شوهر مادرمه که منم بهش کادو بدم ، خانم عزیز روز زنه ما حتی به خواهرامونم کادو میدیم

باورت نمیشه آنقدر چیزای پاره پوره و کهنه رو داده کادو به خانوادم دیگه دلم براش قدمی نمیاد کاری کنم

همون اول باهاش برخورد میکردی میگفتی اینا رو باید بندازی دور کسی لباس کهنه کادو میده؟الانم دیر نشده دوباره همچین کاری کرد ب روش بیار ازش نگیر

2810