2777
2789
عنوان

روز زن برای مادر شوهرا

855 بازدید | 102 پست

بچه ها پارسال خیلی دلم رو شکوند ، همیشه کادو های گرون می‌دادیم پارسال شوهرم دستش خالی بود یه کارت هدیه دادیم با یه گل  ۳ بارم تبریک گفتم تا ببینم به منم چیزی میگه یا نه ، ولی کادو که اصلا نداد آخر سر به زوری گفت از شما هم مبارک 🙂 

بعد هفته بعدش که روز مرد بود پاشد اومد چند روز جلو تر کادو داد به شوهرم و گفت روزت مبارک ، شوهرمم بهش گفت کادو روز زن شما و تولدتون رو من و زنم با هم دادیم کلا خریدم اگه برات میکنم من و زنم با همیم 

حالا امسال با توصیف های پارسال که به من اصلا هیچی نداد و تبریک هم زوری گفت به نظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هرسال خریدم برا مادرشوهرم اونم فقط یه بوس و یه تشکر و تبریک همین

هیچی برام نخریده حتی برای خواهرشوهرمم خریدیم ولی اون هیچی نخرید 

اما روز مرد جفتسون به شوهرم کادو میدن

من که بازم میخرم کادو دادن حال خودمو خوب میکنه بقیش بستگی به شعور طرف مقابل داره 

ولی خب همسرمم میبینه اونا چیزی نمیدن ولی مامانم همیشه براش کادو میخره همیشه برای مامانم کادوشو گرون تر و بهتر میخره

من روز مادر ، روز مادره

ب نظرم ما به مادر و مادرشوهر تبریک بگیم و کادو بدیم

ولی سالگرد عقد و عروسی و تولدمون رو اونا باید تبریک بگن

من ک اینجورم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

درسته شوهرت اینجوری گفت،ولی او امسال بخوای تلافی کنی همون شوهرت نفر اول میگه نباید اینکارو میکردی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من که چند سال هم واسه خودش تو مناسبت ها هم واسه دختراش سنگ تموم میذاشتم و واقعا کادوی خوب میگرفتم اما دیدم اونا لوازم آرایشای درب و داغونشون که استفاده شون نمیشده یا لباسایی که اندازه شون نیست یا چند بار پوشیدن و کلا کادوی بنجل بهم میدادن منم دیگه بعد از اون چند ساله هیچی براشون نمیگیرم فقط تبریک میگم فقط تولدشون با شوهرم ۲۰۰ میذاریم پاکت بهشون میدیم با هر کس مثل خودش رفتار کن

2810