2777
2789
عنوان

چرا بقیه رو تشویق به دروغ گویی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 72 پست
چرا چرتو پرت میگی . کجا ۹۰ درصدذمردا؟ خیلیا هستن رابطه نداشتن تو زندگی مردمی مگه

راست میگه اکثر مردا داشتن

اینو از زبون چند تا مرد شنیدم و حتی همسر خودم

ولی زمان ازدواج باید حتما بگن این موضوعو به طرف مقابل که بازم اکثرا پنهان میکنن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مگه پسرها همه سالم و پاک و بدون رابطه هستند 

نکنه فکر میکنی موقع دوستی میرن مسجد نماز میخونن 

اینقدر شعار ندین 

خیانت بعد ازدواج چه ربطی به رابطه های قبل ازدواج داره که ربطش میدی به هم 

قبلش تعهدی وجود نداره ولی بعد ازدواج قطعا به شعور زندگی مشترک و تعهد رسیدن که اگه نرسیده باشن هر کسی را به راه خطا میکشونه 

این همه زن بیگناه معصوم پاک که شوهر الدنگش بهش خیانت کرده دروغگو بوده 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می‌گفت مجردم گواهی گرفتم ، دکتر گفته اگه حین رابطه منقبض کنی هیچکس تشخیص نمیده قبلاً باکره نبودی و.. ...

اگه خیلی خیلی  .....باشه این چیزا تاثیر نداره

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
و همینطور یه دختر افتاب مهتاب ندیدع ببین همهههه چی دو طرفس

دقیقا من حرفم اینه چه دختر جه پسر هر غلطی کردین کردین ولی وقتی با یه نفری که این قضیه رو به هیچ شکل نداشته وارد رابطه میشین خدایی همون اول داستانو بگین.یکی دیگرو قربانی نکنین

الان تو تاپیک بغلی میگفت شوهرم صیغه کرده ولی ازش پرسیدم گفته هیچ رابطه ای نداشتم.

احمق بود بابا 

یه خراب احمق

بعد خیال میکرد که خیلی می‌فهمه و دیگران هیچی نمی‌فهمن😅😑

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
دقیقا من حرفم اینه چه دختر جه پسر هر غلطی کردین کردین ولی وقتی با یه نفری که این قضیه رو به هیچ شکل ...

😲😲😲😲😂😂😂

چه پارادوکس وقیحانه ای..

صیغه کرده برن به افق زل بزنن🤔🤔

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
کدوم پسری باکره می مونه تا عروسی اش؟

همه دخترا و پسرایی که خانواده دار و بااصالتن.

طرف تا دوازده شب بیرونه، خونوادش نه میدونن چکار میکنه، با کی هست، ناهار و شام کوفت کرده یا نه و ... اون گردنبند رو کی بهش هدیه داده، این انگشتر رو از کجا آورده ، حقوقشو چکار میکنه، چرا بوی سیگار میده، چرا بی حاله، چرا فلانه. 

فقط زاییدن و پس انداختن، تربیتشونم واگذار کردن به اهالی محله . 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
چرا چرتو پرت میگی . کجا ۹۰ درصدذمردا؟ خیلیا هستن رابطه نداشتن تو زندگی مردمی مگه

ادم میشناسم هر شب مسجده امسال کربلا رفت از هرکی میپرسی میگه اره مرد با خداییه متاهله هر هفته میره دنبال جکو جن..ده خواستگار خودم بود چندسال پیش آمارشو درآوردیم اگه چشماتو خوب بازکنی میفهمی چرا میگم مردا اکثرا دارن 

شنونده باید عاقل باشه مشخص بود عقل درستی نداره.. دختری که بخواد همچین کسی رو الگو قرار بده یا حرفاشو باور کنه یکی مثل هموناا. ولی اخرش روشون سیاه میشه ماه پشت ابر نمیمونه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همه دخترا و پسرایی که خانواده دار و بااصالتن.طرف تا دوازده شب بیرونه، خونوادش نه میدونن چکار میکنه، ...

اهالی محل

😂😂

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
همش تقصیر مادرشوهراست

آخ گفتی

2810