2777
2789
عنوان

چرا بقیه رو تشویق به دروغ گویی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 72 پست
چهار سالی ازش میگذره ممکنه یهو پیدا بشه ؟؟

امیدوارم نشه، به طور دقیق اطلاعی ندارم، هر دکتری برای خودش یه چیزی میگه

فقط میدونم خیلی دردسره

من خودم یه مدت درگیر قارچ پوستی شده بودم با اینکه نسبت به hpv خیلی معمولیه ولی عذاب میکشیدم عذاب

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگه بابا دکتر زنان چطور اعتبار خودشو بخاطر یه ...به خطر میندازه فردا چوب تو آستینش میکنن.منکه همچین دکتری ندیدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
الان یه عده بمن حمله میکنن من متاهلم خودم اما مردا نود درصد رابطه دارن قبل ازدواج نمونش همسر خودم که ...

آقا شما این حرفو می زنید به عواقبش هم فکر کردین؟ فکر کردین اینجا کلی دختر نوجوان هستن که با دیدن این حرف چقد بدبین میشن به همه چی؟ اگه همسرتون این حرفو زده نسبت به اطرافیان خودش این حرفو زده، نسبت به دوستان و کسایی که خودش مراوده داره گفته و نمی تونه به کل شهر تعمیم بده چه برسه به استان و استان های دیگه و فرهنگها و قومیتهای دیگه. بهتره حرمتها رو نگه داریم و با این جور حرفها ارزشها رو از بین رفته نشون ندیم. کلی آدم پاک داریم، متعهد داریم، از ور بوم هم نیفتیم

شمایی که میگی کم هست،از اون طرف هم نگاه کن،اون ور قضیه هم دختره دیگه،

من که نگفتم دخترا پاکن 

همیشه یه عده هستن که صفرو صدی صحبت میکنن و فک میکنن چون خودشون و اطرافیانشون اینجوری بودن پس همه اینجوری ان 

منم میگم در واقعا اینجوری نیست دختر پسر پاک هم هست ، یجوری همه میگن نه بابا پسر تا سن ۲۶ اصلا نداریم که پاک باشه و اینا که خوده پسرا به خودشون حق میدن و فک میکنن طبیعیه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

آقا شما این حرفو می زنید به عواقبش هم فکر کردین؟ فکر کردین اینجا کلی دختر نوجوان هستن که با دیدن این ...

این حرف رو فقط همسر من نزده از زبون خیلیا شنیدم در ضمن همسرم تا به الان بخاطر شغلش سه تا شهر رفته و بین ادمای مختلف بوده نه تو یه شهر امیدوارم اینطور که شما میگید باشه 

این حرف رو فقط همسر من نزده از زبون خیلیا شنیدم در ضمن همسرم تا به الان بخاطر شغلش سه تا شهر رفته و ...

ان شاء الله خوشبخترین باشین ولی حقیقتا یاد این ضرب المثل افتادم که میگه کافر همه را به کیش خود پندارد