2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست
جات بودم میگفتم مامان جان من وقت ندارم آشپزی کنم خودمم نمیام بالا والا هرچی رفت و آمد کمتر دخالت و ب ...

ارع بگم نمیام بالا شوهره دیگ ولم میکنه 

یه شب من شام درست کرده بود با ذوق مامانش اومد گفت بیاید بالا من هیچی نگفتم بعد به شوهرم گفته بود شوهرم گفت تو شامتوبزار برای بعدا بیا فعلا بریم خونه مامانم اینا منم هیچی نگفتم

جات بودم میگفتم مامان جان من وقت ندارم آشپزی کنم خودمم نمیام بالا والا هرچی رفت و آمد کمتر دخالت و ب ...

بعدش من به شوهرم گفتم عزیزم من تازه بیدار شده بودم نتونستم برم 

گفتمم عشقم بعدش قرار نیس مامان تو هر جا بره منم برم که حالا میبینم پیام داده پس یادت باشع 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه اینطوریه تا یه چیز میشه میره طبقه بالا به شوهرم زنگ میزنه خبر میده حتی برای دستمال خونی میومد ...

🤦‍♀️شوهرام همه مادرشونو دوست دارن نمیشه باهاش بد بشی مگر شوهرت منطقی باشه که درک کنه مقصر مامانشه نه تو

🤦‍♀️شوهرام همه مادرشونو دوست دارن نمیشه باهاش بد بشی مگر شوهرت منطقی باشه که درک کنه مقصر مامانشه ن ...

الان مامانش ۵۵۰ بیشتر از یک ماه قراره به مامان بده چون مامانم رو بالشتی رو تشکی گرفت برای من اینم گفت بزای منم بگیر تا پولشو بهت میدم هنو نداده الان میگم به شوهرم بگم که بهش بگه ارع؟؟

الان مامانش ۵۵۰ بیشتر از یک ماه قراره به مامان بده چون مامانم رو بالشتی رو تشکی گرفت برای من اینم گف ...

الان که اینطوری شده به شوهرت نگو الان فکر میکنع پون ناراحت شدی سریع میخای پول بگیری بزار یکم دیگه بهش بگو که اوضاع اروم شد

چقدر مادرشوهرت مثل مادرشوهر منه

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
الان مامانش ۵۵۰ بیشتر از یک ماه قراره به مامان بده چون مامانم رو بالشتی رو تشکی گرفت برای من اینم گف ...

عزیزم مگه نمیگی با مادر شوهرت زندگی میکنی؟ 

پ چرا میگه بیاین بالا؟ 

منظورت اینه تو یه ساختمون هستین؟