2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید دعاتون میکنم

101 بازدید | 23 پست

کمتر از یک ماه عروسی کردیم پیش مادر شوهرم زندگی می‌کنیم امروز اومده سراغم میگه بیا بریم خونه خواهرم من نرفتم حالا شوهرم پیام داده کا چرا نرفتی میگم تازه بیدار شدم میگه خو میگفتی یک ساعت دیگ بریم 

حالا چی جوابشو بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووو چه توقعایی دارن 

بگو من برای زندگیم برنامه خودم دارم ، هر موقع دلم تنگ شد یا هر زمان که وقتم ازاد شد بهش سر میزنم والا

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
خیلی پیش مادر شوهر بده مثلا غذا درست میکنم میاد خونه هی میگه چی گذاشتی

ولی سعی کن اصلا دعوا درست نکنی که تو مقصر بشی مادرشوهرت خوبه بشه با سیاست رفتار کن که اگرم کسی مقصر میشه تو نباشی

بگو به فکرم نرسید بگم ساعت دیگه بریم تازه بیدار شده بودم اصلا حواسم نبود ولی خب چرا باید زور باشه که ...

همیشه اینطوریه تا یه چیز میشه میره طبقه بالا به شوهرم زنگ میزنه خبر میده 

حتی برای دستمال  خونی میومد سراغ من بهش نمی‌دادم سریع زنگ میزد به مامانم به اون میگف مامانم زنگ میزد به من با من می‌کرد دعوا

از همین حالا حد و مرز مشخص کن که یه عمر نجنگی و اعصابت خرد نشه

الان اومده میگه شام درست کن تا ما بیایم پایین گفتم من نمیتونم برای تعداد زیاد غذا بزارم

بگو یکم کسل بودم ،اگه میرفتم ،ظاهرم نشون میداد،ممکن بود برداشت بد کنن،بمونه یوقت سر حال بودم دعوتش م ...

پدرم در اومده بخدا 

شوهرمم تا یه چیز بهش میگن ور میداره پیام دادن به من که ارع تو درست رفتار نکردی

مادرشوهرت میگه؟؟؟یعنی زندگی با مادرشوهر عذاب الهیه

ارع الان اومد گفت منم گفتم برای تعداد بالا نمیتونم درست کنم گفت پس شما بیاید بالا گفتم باش بعد میگه من شاید مهمون دعوت کنم اگه مرغ کم آوردم میام از تو میبرم

ارع الان اومد گفت منم گفتم برای تعداد بالا نمیتونم درست کنم گفت پس شما بیاید بالا گفتم باش بعد میگه ...

جات بودم میگفتم مامان جان من وقت ندارم آشپزی کنم خودمم نمیام بالا والا هرچی رفت و آمد کمتر دخالت و بی احترامی کمرچتر

2810