2777
2789
عنوان

شوهرم و همکارخانمش

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 35 پست
اگه بهت بگه من منظوری ندارم فقط میخوام کمک کنم و مگه تو بهم اعتماد نداری چی میگی؟

بگو مگه ازت کمک خواسته ؟

این همه ادم چرا تو باید کمک کنی ؟

رسوندش دقیقا چه کمکی بهش میکنه ؟ پول تاکسی کمتر میده ؟

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بهت بگه من منظوری ندارم فقط میخوام کمک کنم و مگه تو بهم اعتماد نداری چی میگی؟

ببگو یه خانم مجرد چه معنی داره با شما تنها تو ماشین باشه،ایشون اصلاً مسئول این کار نیست،من که خیلی از خانم‌های مجرد همکار که جرات به خودشون میدن تو ماشین مرد متل بشینن می‌ترسن

ببین خدا میگه وقتی تو یه جای خلوت یه خانم و یه آقای نامحرم باشن نفر سوم شیطانه .... حضرت یوسف با اون پاک بودنش خدا نجاتش داد از دست زلیخا همسر شما که .... به نظرم بهش بگو ازش عذرخواهی کنه و بگه خانومم ناراحت میشه چون حتی اگه همسرت پاک باشه تضمینی به پاک بودن خانمه نیست

بگو مگه ازت کمک خواسته ؟این همه ادم چرا تو باید کمک کنی ؟رسوندش دقیقا چه کمکی بهش میکنه ؟ پول تاکسی ...

میگه ساعتی که میام بیرون مثلا با ساعت اونا یکی میشه.. اره دیگه بخاطر اینکه تاکسی نگیرن

میگه ساعتی که میام بیرون مثلا با ساعت اونا یکی میشه.. اره دیگه بخاطر اینکه تاکسی نگیرن

بگو چند روز ماشینو با خودش نبره،و یا اینکه یه نیم ساعت دیرتر از اون بیرون بیاد خانم خودش می‌فهمه

خانمایی که میگید حساس میشدید اگه شوهرتون بگه مگه بهم اعتماد نداری چی؟؟ اگه ازش تاحالا چیزی ندیده باش ...

عزیزم هر کسی تو زندگیش خط قرمزی داره حساسیتی داره 

این حرکت حس خوبی بهم نمیده و خط قرمز منه 

همین شرایط اگه برای شما بود چی همسرت هیچی نمیگفت ؟ 

گول این حرفا را نزن که تو به من اعتماد داری 

نصف بیشتر خیانتکارا لای همین ادمهایی هستند که تا دیروز رو سرشان قسم میخوردیم

ببین خدا میگه وقتی تو یه جای خلوت یه خانم و یه آقای نامحرم باشن نفر سوم شیطانه .... حضرت یوسف با اون ...

والا تا حالا چندین بار نشون دادم من دوست ندارم ... ولی بازم وقتی میخواد این کارو انجام بده از من میپرسه نظرت چیه... بابا من صد بار نشون دادم ناراحتم چرا بازم سراغش  میره

بگو خیلی علاقه داری تاکسی کار کنی 

اسنپ نصب کن رو گوشیت مسیر برگشت و مسافر بزن 

به قول اون خانمه تو فیلم اخراجی ها : بزار بقیه ثواب کنند شما برگرد سایه ات بالای سر خانوادت باشه

عزیزم هر کسی تو زندگیش خط قرمزی داره حساسیتی داره این حرکت حس خوبی بهم نمیده و خط قرمز منه همین شرای ...

والا دیگه خسته شدم .. همش فکر میکنم شاید من دارم سخت گیری میکنم .. تاحالا هم نشون دادم با رفتار و صحبت که من خوشم نمیاد از این کار ... من نمیفهمم چرا باید حس کمک کردن توش بشکفه .. تازه شوهرم از اونایی که خیلی خوب میتونه خانمارو با حرف زدن جذب کنه 

2810