2777
2789
عنوان

شوهرم و همکارخانمش

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 35 پست
والا تا حالا چندین بار نشون دادم من دوست ندارم ... ولی بازم وقتی میخواد این کارو انجام بده از من میپ ...

رک بگو چرا نشونش میدی بگو واقعا راضی نیستم من به تو اعتماد دارم ولی به اون نه! 

والا دیگه خسته شدم .. همش فکر میکنم شاید من دارم سخت گیری میکنم .. تاحالا هم نشون دادم با رفتار و صح ...

استاتر ببین من نمیخواهم ذهنت و مسموم کنم 

ولی همسرت میدونه شما دوست نداری بازم تکرار میکنه 

فکر میکنم یک مشکلی این وسط هست 

شاید نیاز باشه کمی بیشتر جدیت به خرج بدی 

به نظرم همسرت استاد ایجاد عذاب وجدان و تبرئه خودشه

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر ببین من نمیخواهم ذهنت و مسموم کنم ولی همسرت میدونه شما دوست نداری بازم تکرار میکنه فکر میکنم ...

جدی احساس میکنم من مشکل دارم ... میگه مگه چند بار در سال این اتفاق میوفته که انقدر سرش سخت گیری ... میگه من دارم یه مسیری رو میرم سر راهم کسی بود سوارش میکنم ... برامم فرقی نداره خانم باشه یا اقا.. 

جدی احساس میکنم من مشکل دارم ... میگه مگه چند بار در سال این اتفاق میوفته که انقدر سرش سخت گیری ... ...

چی بگم 

ولی پای حرفت وایسا 

یه مثالی هست میگه من نمیتونم توقع کنم کیف پولم و بندازم وسط خیابان بعد انتظار داشته باشم کسی برش نداره

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

اخه وقتی بارها بهش گفتم که من از این کار ناراحتم چرا دوباره میره سمتش که انجام بده که بعد از من بپرسه به نظرت اشکالی داره انجام بدم یا نه .. انگار همش داره چندین بار به من زمان میده که من فکر کنم و نظرم رو عوض کنم