بچه ها اگه شوهرتون همکارخانم مجردش رو تا یه جایی مسیر برگشت میرسوند (چندیین باار)چه حسی داشتید و چه عکس العملی نشون میدادید؟ ایا حساس هستید روی این قضیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همش میگه بین ما چیزی نیست .. چیزی اتفاق نمیوفته .. حتی میگه مثلا شده که دو تا همکار خانم باهم سوار کردم رسوندم تا جایی اینکه دیگه مشکلی نداره .. تنها نیستم توماشین با یکی...
استاتر ببین من نمیخواهم ذهنت و مسموم کنم ولی همسرت میدونه شما دوست نداری بازم تکرار میکنه فکر میکنم ...
جدی احساس میکنم من مشکل دارم ... میگه مگه چند بار در سال این اتفاق میوفته که انقدر سرش سخت گیری ... میگه من دارم یه مسیری رو میرم سر راهم کسی بود سوارش میکنم ... برامم فرقی نداره خانم باشه یا اقا..
اخه وقتی بارها بهش گفتم که من از این کار ناراحتم چرا دوباره میره سمتش که انجام بده که بعد از من بپرسه به نظرت اشکالی داره انجام بدم یا نه .. انگار همش داره چندین بار به من زمان میده که من فکر کنم و نظرم رو عوض کنم