2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 72656 بازدید | 1090 پست
اره واقعا 💔انگار واقعا آخر الزمانه😅کاش بخونه استارتر کاش گوش کنه حرفامونو🥺❤

برای استارتر خیلی نوشتم چند هفته پیش

ولی اون تو مسیر خودشه انگار...

نی نی سایت یه دانشگاهه برای یادگیری و تجربه،ولی یه عده برای وقت گذرانی و خاطره گویی میان فقط...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

خااااک عالم توسرت زنیکه چندش😑😑😑

حالمونو بهم زدی .....

مثلا ۳۶ سالت هم هست تحفه 😑😑😑😑

آدمای نادونی مثل تو همون بهتر بقیه رو

راهنمایی نکنن و خفه خون بگیرن😑😑😑😑

رفیق تو زندگے سعے ڪن همیشہ با آدم هاے چشم و دل سیر همسُفرہ و همسفر بشے 👌

هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

دقیقا منظورتون از نیاز چیه؟؟؟؟

یعنی اگر خواهر یا دختر خودتون هم بود همین توصیه رو میکردی؟؟

استاتر که فعلا بنده ی خدا بلاتکلیف مونده ، هر چی هم اینجا کاربرا بگن نکن این کارو نمیتونه درست تصمیم بگیره سر در گومه

ولی شما با خودتون چند چندید؟؟؟؟

واقعااا متاسف شدم با خوندن همچین پیغامی از طرف یک خانوم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ببخشید اسی خیلی دلم میخواد فحش بدم بهت خیلی اشتباه کردی هنوزم داری ب گندکاریت ادامه میدی واقعا عصبی ام از دستت امثال تو خودشون با دست خودشون خودشونو بدبخت میکنن 

برای استارتر خیلی نوشتم چند هفته پیشولی اون تو مسیر خودشه انگار... نی نی سایت یه دانشگاهه برای یادگی ...

ای بابا💔💔💔

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

چقدر جالبه...خودت قبلا پیشنهاد رابطه زیاد بهش می‌دادی و حتی الان هم که فهمیدی چه آدمییه شده ماهی یه بار پیشنهادات ...این ربطی به بچه طلاق بودن نداره ها نهایتش مشکل روحی داشته باشی وابسته میشی نه اینکه دایم س... پیشنهاد بدی ...خودتا اذیت نکن با پول ده تا آیفون هم نمیتونی بدوزید ...و چه خوبه که نمیتونی که دچار یکی مثل خودت بشی و نتونی کسی را گول بزنی

رابطتتون از جانب شما وابستگیه... اگه طرف دلش با شما باشه هیچ عذر و بهونه ای نمیاره... نمیدونم رابطه جنسی هم داشتید یا نه... بهرحال اگه الان کات کنی زندگی و آیندتو هدر ندادی... مطمن باش کسی تو زندگیت میاد که قدرتو بدونه.... این آقا قطعا دلبسته که هیچ حتی وابستتم نیس..

گیریم ۱۰ سال دیگه هم اوضاش اوکی نشه مخصوصا تو این بلوای اقتصادی بعد ۱۰ سال هم بگه تا اینجا بودم از این به بعدش نیستم.... کی باخته زندگیشی؟

قطعا شما

پس اینایی ک باهمه هستن و ازدواج خوب میکنن چی کدوم راه درسته پس هرکس یه چیزی مگه

آخه وقتی که هیچ نسبت رسمی با طرف نداری باهاش رابطه برقرار کنی ک چی؟؟ خب طرف ی تجربه میکنه میره کمتر کسی زیر بار میره بگیره خیلی ریسک بدیه 

اونا نمیدونم بحث شانسه احتمالا ☹️💔

نمیشه بری پیش پلیس بهش بگی بچه بودی اشتباه کردی و یه روز قرار بزاری با اون آقا بری بیرون و بعد یجوری ک نفهمه زنگ بزنی پلیس ... چون اگر بگیردتون تورو می‌فرسته پزشکی قانونی و مجبورتون میکنن ازدواج کنین

۳۵ و ۲۲ مدیر آموزشگاه فنی حرفه ایه . ماشین داره اما ماشینش بدرد بخور نیس داره جم می‌کنه پولاشو ک عوض ...

توروقران این حتی جلوبیادهم مورد مناسبی نیست 

۳۵ سالشه یه حونه ۴۰ متری نداره؟ عجبببببب 

شغلشم که ماشالله خوراک تورشدن توسط دختراس 

نکن خواهرمن ولش کن توروقران مجید 

اه از کجامیارید اینارو 

میخواد دختر ۱۳سال کوچیکتربگیره نازم میکنه عنتر 

تموم کن خودتم برو پردتو بدوز من چندتا دوستاموبردم دوختن تهران هستیم خواستی بهت میگم کجا بری 

تروتمیز یه شوهر بهترکن 

اخه ۲۲ سالته سنتم جوریه که حداقل ۵ الی ۸ سال دیگه بازم توی دوره طلایی ازدواجی 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
2810