2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 54790 بازدید | 883 پست

استارتر عزیز از گناهت توبه کن و دیگه سمت این مرده که اصلا قصد ازدواج نداره نرو، هر چه زودتر به خودت بیای، به نفعته... 

چند وقت دیگه بدتر پشیمون میشی، ممکنه راه برگشت نداشته باشی. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

ینی هممممه مردا از دم خیانت میکنن؟؟؟؟

ی چیزی بگم خودتونم میدونین فقط باید دنبال ذات پاک تو ادما باشی ربطی ب قران خوندن یا چیزی دیگه ای نداره مثلا دیشب خانمه گفت شوهرم نمازش قضا نمیشه گفته بهم موی سرتو ننداز بیرون بهترمیگن ج...بعد خودش با ی زن مطلقه ۴سال ک باهمن رفتم قلیون کشیدن و....همه نه ولی اکثرا بله چون بعضیا تنوع طلب و اینورم راحت بعضیا در دسترسن

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارام باش برادر من کاریه که شده🤦🏻‍♀️

بلاخره ادمیمری ظلمی میبینی ادم ناراحت میشه ی طرف گرگ ی طرفم بره ...ولی حرص خوردن اشتباهه ادما ب اندازه خودشون عاقل هستن

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

اره واقعا دلم برا هسی سوخت که ب کیا پناه اورده🤦🏻‍♀️

واقعا!...  هر وقت اسم کاربری استارترو میدیدم خندم میگرفت، نمیدونم چرا انتظار همچین تاپیکی رو ازشون نداشتم. 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

سلام استارتر عزیز دیگه باهاش رابطه 🤦🏻‍♀️نداشته باش

بهش بگو  تا یه ماهه دیگه  فرصت میدم بیای خواستگاری 

من وقتمو  از سر راه نیاوردم که بخوام  تلف کنم برای شما

راجب رابطمون  جدی فکر کن  و بهم خبر بده

یه کلیپی داشتم راجب همین بود  اگه پیدا کردم متن کاملشو برات میذارم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
برای رفع نیاز😐😐😐😐عذر میخوام شما تو چ دورانی دارین زندگی میکنین؟؟؟؟ فقط اونایی که لایک کردن🤐😫

واقعا چه دورانیه...

شاید عصر جنگل و یه عده میمون که به خاطر رفع نیاز غریزیشون به همدیگه میپرن...

آدم میمونه چی بگه...

بعد این مدل روابط واقعا آدم چه جوری می‌تونه با یه مرد سالم ازدواج کنه و زیر یه سقف باشه...

واقعا خدا چه صبری داره و هرزه گره چقدر راحت جاشو داده به روشنفکری...

استارتر چند هفته قبل که تاپیک زده بودی اکثرا گفتن زنگ تفریحش نباش اما شما عین یه آدم مسخ شده فقط منتظری بیاد باهات ازدواج کنه...

اون اگه میخاست میومد...منتظره خودت بری...

متاسفم این حرفا رو میزنم...چرا بازیچه  دست دیگرانی و هیچ هدف و برنامه و آینده ای نداری...

حیفه جوونیت نیست...

برای رفع نیاز😐😐😐😐عذر میخوام شما تو چ دورانی دارین زندگی میکنین؟؟؟؟ فقط اونایی که لایک کردن🤐😫

واقعا چه دورانیه...

آدم میمونه چی بگه...

بعد این مدل روابط واقعا آدم چه جوری می‌تونه با یه مرد سالم ازدواج کنه و زیر یه سقف باشه...

استارتر چند هفته قبل که تاپیک زده بودی اکثرا گفتن زنگ تفریحش نباش اما شما عین یه آدم مسخ شده فقط منتظری بیاد باهات ازدواج کنه...

متاسفم این حرفا رو میزنم...چرا بازیچه  دست دیگرانی و هیچ هدف و برنامه و آینده ای نداری...

حیفه جوونیت نیست...

واقعا!... هر وقت اسم کاربری استارترو میدیدم خندم میگرفت، نمیدونم چرا انتظار همچین تاپیکی رو ازشون ن ...

ادمایی که بیشتر می‌خندن و بقیه رو میخندونن از همه غمگین ترن  همیشه 🥺

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

واقعا چه دورانیه...

آدم میمونه چی بگه...

حیفه جوونیت نیست...

واقعا چه دورانیه...شاید عصر جنگل و یه عده میمون که به خاطر رفع نیاز غریزیشون به همدیگه میپرن...آدم م ...

اره  واقعا 💔

انگار واقعا آخر الزمانه😅

کاش بخونه استارتر  کاش گوش کنه حرفامونو🥺❤

دیگه تا عید فقط میتونم بهش زمان بدم ولی خودم خیلی آسیب دیدم دیگه نمیتونم ازدواج کنم بکارت ندارم

اسی اینجوری فکر نکن این همه آدم یا پنهون کردن و ازدواج کردن یا گفتن و طرف پذیرفته و ازدواج کردن

اصلا بگیم نتونی ازدواج کنی تا آخر عمرت تنها بمونی،بازم بهتر از توی رابطه بد و بلاتکلیف و این عذابی که میکشیه

قربونت برم خودتو کم نبین

2810