2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 74313 بازدید | 1129 پست
بااجازه....۲صفحه خوندم و چیزی رو ک باید میفهمیدم فهمیدددممممممم...تووو رابطه های دوستی رابطه ج....اش ...

پس اینایی که باهمه هستن و ازدواج خوب دارن چین 

کدوم راه درسته 

شوهر من سنتی اومد میگفتن دنبال دختر پاکن الان گندش دراومده خیانت میکنه بهم هم زندجیش میخواد هم کثیف کاریش طلاق نمیده

هیچ امیدی به آمدنش برای خواستگاری نداشته باش تا پیدا شدن یه خواستگار خوب برای رفع نیازت نگهش دار .

برای رفع نیاز😐😐😐😐

عذر میخوام شما تو چ دورانی دارین زندگی میکنین؟؟؟؟

فقط اونایی  که لایک کردن🤐😫

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق🚶‍♀️💔

بخدا میای فقط باید حرص بخوری هر چی میگی عادی رفتار کنم ولی نمیشه طرف با ی مرد ۳۵ساله دوبرابر سن خودش بیای وارد رابطه بشی اون هفت خطه اسی ی دختر ساده ک گول حرفاشو خوردهههه...اخه یکی درب ی بطری آبو باز کنه بخوره بعدش ببندی کسی دیکه نمیاد بخرتش...چ برسه ب چیزای دیگه

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بااجازه....۲صفحه خوندم و چیزی رو ک باید میفهمیدم فهمیدددممممممم...تووو رابطه های دوستی رابطه ج....اش ...

من دختر پاک بودم شوهرم با دو بچه خیانت میکنه ولی گردن نمیگیره انگار یه چیز عادیه مثل غذا خوردن من تا درخواست طلاق و مهریه دادم چلی ازمن ناراحتن چرا وانمیستم تو این زندگی 

درک نمیکنم چرابعضی دختراتن به رابطه میدن برای اینکه فکرمیکنن حتماباهاش ازدواج میکنه یابهونه ای بشه واسه ازدواج اون پسرنیت ازدواج باشه به خاطرنداشتن رابطه کنارنمیکشه 

پس اینایی که باهمه هستن و ازدواج خوب دارن چین کدوم راه درسته شوهر من سنتی اومد میگفتن دنبال دختر پاک ...

همه جور ادم تو همه ظاهرا وجود داره ....یکی میبینی واقعا عاشقن همو دوست دارن اخرشم ازدواج نیکنن چون واقعا امو میخان ...یکیم فقط واسه رفع نیازش میاد سمت ی دختره و گولش میزنههههه خب این از این

ازدواجممم میکنی دیگه بستگی ی ذات ادم داره وگرنه ی مرد از زندکی چی میخاد ی زن ی بچه ی خونه ک تو زندگی کنه و خوش باشه ولی میبینی ن راضی نمیشه و چشمش دنبال اینو اونهههه....همه چی ب ذات ادما بستگی داره الان زندگیا کل شده خیانتت اون خانمی م ک بهش خیانت نشده فقط فکر خانمس وگرنه بهش خیانت میشهه...

خوشا آنکه یار باوفااا دارد

همه جور ادم تو همه ظاهرا وجود داره ....یکی میبینی واقعا عاشقن همو دوست دارن اخرشم ازدواج نیکنن چون و ...

ینی هممممه مردا از دم خیانت میکنن؟؟؟؟

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐

عزیزم اون پسر انگیزه ای برای ازدواج با تو نداره و فقط داره ازت لذت جنسی میبره آخرشم میره سراغ دختر دست نخورده برای ازدواج فقط تو نباید باهاش دعوا کنی بلکه باید با سیاست بتونی خرش کنی شاید راضی بشه باهات ازدواج کنه چون الان اون دنبال بهونه اس که ردت کنه بری و اگه بهونه گیرش نیاد آخر سر که بخواد ازدواج کنه میگه خانوادم نمیزارن با تو ازدواج کنم حواست باشه از در دعوا وارد نشی که بهونه دستش بدی

من دختر پاک بودم شوهرم با دو بچه خیانت میکنه ولی گردن نمیگیره انگار یه چیز عادیه مثل غذا خوردن من تا ...

کار خوبی کردی وقتی میرن دنبال لدتشون اید فکر اینجاشم بکننن بخدا من زن بودم خیانت میدیدم خون ب پا میکردم روز اول سفت نگیری کارت تمومهههه

تقصیرررشما پاک بودنه وگرنه هیچ گناهی نداری الان طرفدار گناهکار زیاده میدونی چرا چون همه گناه میکنن و پشت هم در میان

بخدا میای فقط باید حرص بخوری هر چی میگی عادی رفتار کنم ولی نمیشه طرف با ی مرد ۳۵ساله دوبرابر سن خودش ...

ارام باش برادر من کاریه که شده🤦🏻‍♀️

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

برای رفع نیاز😐😐😐😐عذر میخوام شما تو چ دورانی دارین زندگی میکنین؟؟؟؟ فقط اونایی که لایک کردن🤐😫

دارن بدتر هلش میدن تو این باتلاقی که فرو رفته.... 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

چطور فهمیدی ببخشید رابطه نداشتی اینایی که باهمه هستن ازدواج خوب میکنن پس اونا چین ادم نمیدونه کدوم ر ...

نه نداشتم 

خودش از اول قصدو نیتشو گفت سریع خواست با خوانوادم اشنا بشه و برنامه خاستگاری چید 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

دارن بدتر هلش میدن تو این باتلاقی که فرو رفته....

اره واقعا دلم برا هسی سوخت که ب کیا پناه اورده🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
2810