2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 49904 بازدید | 866 پست
باید تکلیفت مشخص بشه خب،اگر پیچوند باید تحمل داشته باشی کنارش بذاری،صحبت از اینده باهات میکنه؟

اره میگه با خاهرشم صحبت کردم ی بار اصرار کرد ک با خواهرم بیا بریم بیرون همو بشناسین من گفتم نمیام و زشته گوشیو داد بهش باهم صحبت کردیم مامانشم منو دیده ب مامانش گفته بیا عروستو ببین به خاله هاشم منو نشون داده گفته میخام ازدواج کنم با این دختر عکسم بک گراند تماس هاش گذاشته هرجا هم میریم میگه خانممه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه یکی از دوستامی🙈😅

افغان هست؟

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

شبیه یکی از دوستامی🙈😅

بمن اتفاقا خیلی میگن شبیه کره ای ها هستی

افغان هست؟

عربه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

بمن اتفاقا خیلی میگن شبیه کره ای ها هستی

یکم چشات بادومی طوره

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

اسی الان برات مهم نیست شناسایی شی؟عکستو گذاشتی همه چیتم گفتی؟

فک نمیکنم کسی اینجا باشه از نزدیکان و فامیل

اسی چند سالشه ؟ چند سالته ؟

من ۲۲ اون ۳۵

کاش دم دستم بودی حسابی ادبت میکردم

اره واقعن کاش مردن ازین حالت بهتره

عزیزم عکس نگذار تا ده روز دیگ یکی میاد میگ عکس بگذار پیجتو قفل کن شاید یکی بیاد بشناسهذشماو اون اقا ...

باشه عزیزم

استارتر من ندیدم عکستو می‌ذاری دوباره ؟

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم...

جداشو عزیزم تاهمین الانم کلی بهت ضربه زده تابیشترازاین آسیب ندیدی رها کن..کاملا واضحه ک برای نیاز جن ...

خیلی حس بدیه

2810