2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 62993 بازدید | 932 پست
سلام عزیزم من تازه دیدم تاپیکتو‌ منم خودم اوایل رابطم اینجوری بود یه توضیح کوچولو میدی از روال رابطت ...

اون 35 سالشه من 22 سالمه اره بکارت ندارم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من تازه دیدم تاپیکتو‌ منم خودم اوایل رابطم اینجوری بود یه توضیح کوچولو میدی از روال رابطت ...

روال رابطه ینی چیو بگم عزیزم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

منم عکسمو بذارم حستو بگی😶

بزار

نه قبلاً ماشین خوب داشته و سرمایه خوب اما از دستشون داده میخام تا عید صبر کنم و رابطه ای باهاش نداشت ...

عزیزم عکس نگذار تا ده روز دیگ یکی میاد میگ عکس بگذار پیجتو قفل کن شاید یکی بیاد بشناسهذشماو اون اقا رو خانواده ات بفهمن برات دردسر درست میشه

جداشو عزیزم تاهمین الانم کلی بهت ضربه زده تابیشترازاین آسیب ندیدی رها کن..کاملا واضحه ک برای نیاز جنسیش نگهت داشته وگرنه حداقل تواین مدت میتونست یه انگشتر نشون بیاره ..آخرسرهم میره خیلی راحت یکی دیگ رو میگیره تو میمونی با عذاب وجدان ک چرا خودتو دراختیارش گذاشتی

اشتباه میگی بستگی به نوع پرده داره عزیزممنم کادر درمانمپرده هایی هست که اتفاقا اویزون میمونه ولی پار ...

@mahsaaaaaan    

آموزش صرافی نوبیتکس، برای انتقال ایردراپ ها و ارز دیجیتال https://nobitex.ir/signup/?refcode=709974

مزسی عزیزم بابت قوت قلبی ک بهم دادی❤️‍🩹💓

قربونت امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم 

اکه نیاز بود باهام حرف بزن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
2810