2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 36885 بازدید | 778 پست
اسی الان چند سالته؟

۲۲ سالمه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کن برو ببین اصن میاد دنبالت؟

اره چون باری ک قهر کردم بهم پیام میداد زنگ میزد و پیگیری بود

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ازدواج که درمان افسردگی نیست! بدتر وقتی تو یه شرایط ناجور ازدواج کنی تازه افسردگیت شدیدتر هم میشهبا ...

درسته همینه واقعن

نیاز داشته ازدواج کنه خب

مگ ازدواج راحته؟  

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

نیازو باید از راه درستش برطرف کرد!!! اگرم شرایطش نبود باید کنترلش کرد! من نمیدونم این چه جمله ایه که ...

نه پس بشه ی ادم ۳٠ ساله ک همه احساساتشو سرکوب کرده

بازه بین ۲٠ تا ۳٠ سال زمانیه ک میتونه ی ادم خوش بگذرونه کیف کنه اگ استفاذه نکنه بعدش ب چ درد میخوره

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

نه پس بشه ی ادم ۳٠ ساله ک همه احساساتشو سرکوب کردهبازه بین ۲٠ تا ۳٠ سال زمانیه ک میتونه ی ادم خوش بگ ...

من کردم چیشد؟؟؟  تهش مریض شدم عذاب وجدانم ولم نمکنه 

برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی🙏🏻🥺❤     ( کاربری دست دو نفره 😇✨🍃) 

نه پس بشه ی ادم ۳٠ ساله ک همه احساساتشو سرکوب کردهبازه بین ۲٠ تا ۳٠ سال زمانیه ک میتونه ی ادم خوش بگ ...

همه احساسات؟؟؟ الان نیاز جنسی شد همه احساسات یه آدم؟؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
:))) تو پاک بمون خدا نصیب تورا حفظ خواهد کرد

اینا همش حرف مفته 

این چیزی ک تو جامعه و اطراف دیدم هرچی دریده تر باشی موفق تری و ازدواج بهتریم میکنی 

دیروز بیرون بودم داشتم با دوست پسرم میحرفیدم تلفنی منظورمه

مامانم همونجا زنگید فهمید در حال مکالمم

حالا پیله ک با کی میحرفیدی

منم پیچوندم گفتم با یکی از دوستای دوران راهنماییم شمارشو گرفتم اینا

چون میدونه دوست دختر ندارم

یعنی عجب گیری کردیم بخدا واس ی زنگ هم باید جواب پس بدیم 

خودش ک ۱۳ سالگی ازدواج کرده

حالا ما با ۲٠ سال سن ی دوست پسر ساده داشته باشیم نمیتونیم 

باید هزار تا دوز و دقل واس بیرون رفتن و اینا داشته باشیم

همه احساسات؟؟؟ الان نیاز جنسی شد همه احساسات یه آدم؟؟

نیاز جنسی و عاطفی ی ادم رفع نشه 

بله همه احساساتش میشه در واقع

من کردم چیشد؟؟؟ تهش مریض شدم عذاب وجدانم ولم نمکنه

چ مریضی اخه

الان ازدواج کردی؟ 

ببین گلم در ۹۹ درصد موارد پسرا اصلا با دوست دخترشون که رابطه کامل داشتن ازدواج نمیکنن. این ثابت شده از نظر علمی.چون بدبین میشن و زده میشه و اون دختر براشون بی ارزش میشه

ولی موارد خیلیی کمی دیدم که با دختری که رابطه داشتن ازدواج کردن چون عاشقش بودن

حالا گلم اگه اومد خواستگاریت که عالیه اگه هم نه طوری نیست.الان دیگه مثل قبل بکارت مهم نیست راحت ازدواج کن اگه خواستگار خوب اومد

سخت نگیر بیخیال

اینا همش حرف مفته این چیزی ک تو جامعه و اطراف دیدم هرچی دریده تر باشی موفق تری و ازدواج بهتریم میکنی ...

ددوس پسری ک بگیر باشه اره ن اینکه برا سرگرمی باشه بهش هم بدی بگی اشکال نداره نیاز داشتم و فلان 

برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی🙏🏻🥺❤     ( کاربری دست دو نفره 😇✨🍃) 

2810