2777
2789
عنوان

توی ی رابطه ی یک و نیم سالم اما ب ازدواج ختم نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 20926 بازدید | 652 پست
عکست میزاری همشش میگفتن قشنگی؟

ن زیاد قشنگ نیستم حالا خاستین بزارم عکسمو

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

دیگه تا عید فقط میتونم بهش زمان بدم ولی خودم خیلی آسیب دیدم دیگه نمیتونم ازدواج کنم بکارت ندارم

خیلیا ک بکارت ندارن ازدواج میکنن

اصلا ربطی به اون نداره

فقط باید جوری رفتار کنی هیچی بلد نیستی

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن زیاد قشنگ نیستم حالا خاستین بزارم عکسمو

اره بذار

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

ببین بزار طبق تجربه ی چیزی بهت بگم! ته همجین رابطه هایی شکست واسه دختره! یا بزن ییرون یا سختیشو به ج ...

اره عزیزم میفهمم چیمیگی اشتباهی ک کردم تا عید بهش زمان بدم و بعدش اگه نیومد قاطعانه بزارمش کنار خوبه؟ هرچند می‌دونم بعدش دیگه نمیتونم ازدواج کنم چون بکارت ندارن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عزیزم حتی اگر قانعش کنی بیای هم ارزش نداره چون فردا میگه تو مجبورم کردی...

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم. دوستان عزیزم خواهش میکنم راجع به امضام صحبت نکنید و اجازه بدید ادما هرچی رو که دوست دارن به عنوان امضا ثبت کنن حتی اگر خلاف عقیده شماست. این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

دیگه تا عید فقط میتونم بهش زمان بدم ولی خودم خیلی آسیب دیدم دیگه نمیتونم ازدواج کنم بکارت ندارم

فکر کردی بذاری تا اخر سو استفاده کنه راهی جز ازدواج نداره/ نه عزیزم تهش میره یه دختر دست نخورده میگیره

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهم گفت دوست دارم باهم باشیم گفت واسه تولدت آیفون میخرم ینی دروغ گفته؟ گف ک اگه ی درصد بهم نرسیدیم ب ...

اسی من با رابطه ی قبل از ازدواج مشکلی ندارم 

ولی تو خیلی ساده ای 🤦‍♀️

🏃🏻‍♀️

اره عزیزم میفهمم چیمیگی اشتباهی ک کردم تا عید بهش زمان بدم و بعدش اگه نیومد قاطعانه بزارمش کنار خوبه ...

اگر از این رابطه مسموم بیای بیرون باز هم میتونی امیدوار باشی که ادم درستی تو زندگیت بیاد ولی وقتی همچنان توش بمونی هم بکارت رو از دست دادی هم داری عمرتو تلف میکنی 

باباش میتونه خونه بده؟؟؟ اگر خونه هم نداد بگو اشکال نداره ماشینتو بفروش پولی که داری هم بزار روش خون ...

باباش ی خونه داره توی ی قسمت متوسط ب بالای شهرمون ۱۶۰ متره و ویوی خوبی داره اون خالیه و نوسازه و می‌تونه بهش بده . ماشینشم میخاد عوض کنه بهم قولشو داد . ولی تو همین حین داداشش ک متولد ۷۹ عه با دوس دخترش ازدواج کرد و متاسفانه همه معادلات بهم ریخت ماشین داداششو همش سوار میشه و میگه آموزشگاه مال منه میترسم آخر خونه رو هم بگیره

۳۵ و ۲۲ مدیر آموزشگاه فنی حرفه ایه . ماشین داره اما ماشینش بدرد بخور نیس داره جم می‌کنه پولاشو ک عوض ...

خیلی کم سنی و اون خیلی آدم با تجربه و پخته ایه. چطور اینو نفهمیدی که داره ازت سواستفاده میکنه . با این سن و سال هنوز درگیر تعویض ماشینه؟ واقعا بهش امید داری؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی شاید الان بفهمی چرا نمیاد ازدواج کنه 

چون «قبل شما » و «بعد شما» افرادی بودند ، هستند و خواهند بود ک تمکین جنسی-عاطفیش کنن و خیالش راحته ک در اینده سرش بی کلاه نمیمونه اتفاقی ک برای «شخص شما » هم افتاد 

تا وقتی دخترا چوب حراج میزنن به خودشون پسرا خیالشون راحته ک به راحتی نیازشون تمکین میشه و تلاشی برای ازدواج نمیکنن 

قبلا سخت تر  میشد دختری پیدا کرد ک تمکین جنسی کنه اما الان به راحتی پیدا میشن 

عزیزم از جزئیات رابطه خبر ندارم اما اگه توی رابطه حس خوبی نداری و فکر میکنی بلاتکلیفی بیا بیرون ازش 

اما اگه فکر میکنی پسر خوبیه و دروغ نمیگه و داره تلاششو میکنه باهم صحبت کنین بهش فرصت بده 

اگه توی شرایط مورد اولی به خاطر رابطه باهاش نمون 

آدم هر جایی میبینه اشتباه کرده باید برگرده، برات بشه تجربه که تکرارش نکنی عزیزم 

2810