2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم چیزای افتضاحی از خانوادش گفت که ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو فقط یه نوجوون ۱۴ ساله میتونه بگه

ک امروزم سرماخورده نرفته مدرسه اومده  نی نی سایت فتوا میده 😂 مثلا 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

فاصله لازم رو رعایت کن شاید الان بگی ول کن ولی بعدا پشیمونت میکنناگه قاتیشون شی دیر یا زود کاراشون د ...

دستم خورد ریپ زدم شرمنده

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

واسه منم قابل باور نبود من هرچی مرد دیدم اگه خانواده اش روانی زنجیری ام هستن میگه اینا خدان باید بپر ...

آفرین . شوهر من و خواهرش میگن پدر و مادر ما پیامبرمعصوم هستند استغفرالله..خودشون هم بچه پیامبرن😐😅

منم وقتی فهمیدم برادر شوهرم ازدواج مجدد کرده هنگ کردمو الان شدم یه آدم شکاک..هر رفتار یا حرکت همسرم ...

کلا اینجور خبرا آدمو‌میترسونه ولی بخوای اذیتش کنی ممکنه بی گناه عذابش بدی تازه هولش بدی ب همین سمت شاید اون بخواد متفاوت از نونوادش زندگی کنه

الان اکثر پولدارها از راه خلاف ثروت اندوزی کردند.

وقتی میری سرگذشت پولدارهای ایران را تو ویکی پدیا میخونی ،یا نوشتند اختلاس یا قاچاق

مگه با پول کارگری کسی میتونه زن بگیره

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
تو که با خوانوادش ازدواج نکردی

اتفاقا ازدواج تو ایران وصلت با خانواده است 

پسر دایی شوهرم کلاهبرردار بود همون اول ازدواج آمد سر ما رو کلاه بزاره و مالمون بالا بکشه به زجر و نکبت و بدبختی و آبروریزی پولمون زنده کردیم تازه ما شدیم آدم بده فامیل!   خدا نیامرزه اون خانواده اش که سفت پشتش ایستاده بودن که خوب کاری کرده حقتونه!  

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2810