2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم چیزای افتضاحی از خانوادش گفت که ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 61 پست
شوهرم با افتخار تعریف می‌کرد که اره ما اینجوری هستیم افتخار میکرد

حالا چیکاره ان ؟ هرزه ان  دزدن قاتلن  قاچاقچی ان ؟ حروم خورن ؟  هنرشون چی بوده  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله لازم رو رعایت کن شاید الان بگی ول کن ولی بعدا پشیمونت میکنناگه قاتیشون شی دیر یا زود کاراشون د ...

منم وقتی فهمیدم برادر شوهرم ازدواج مجدد کرده هنگ کردم

و الان شدم یه آدم شکاک..هر رفتار یا حرکت همسرم رو برا خودم تحلیل میکنم😐

همسرم زمین تا آسمون با برادش فرق داره ولی من مریض و شکاک شدم🤕

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

تو که با خوانوادش ازدواج نکردی

کم سن وسالی و مجرد حرفت از ته ته ته خامی داره میاد   بیشترین نقش و خانواده ها در زندگی دارن پتانسیل اینو دارن یه زوج خوشبخت بشه یا بدبختشون کنن ۷۰ درصد زندگی ب خانواده ها ربط داره  اون ۳۰ درصدم ب حاصل تربیتشون 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

2810