واقعا چیزایی که گفت منو به فکر فرو برد چیزای جالبی نبود گفت خانوادم سابقه دارن و خلاصه همه چیو گفت و ما توی خانوادمون اصلا این چیزارو نداریم ولی خانواده شوهرم خیلی چیزای بدی دارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فاصله لازم رو رعایت کن شاید الان بگی ول کن ولی بعدا پشیمونت میکنناگه قاتیشون شی دیر یا زود کاراشون د ...
منم وقتی فهمیدم برادر شوهرم ازدواج مجدد کرده هنگ کردم
و الان شدم یه آدم شکاک..هر رفتار یا حرکت همسرم رو برا خودم تحلیل میکنم😐
همسرم زمین تا آسمون با برادش فرق داره ولی من مریض و شکاک شدم🤕
تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت
کم سن وسالی و مجرد حرفت از ته ته ته خامی داره میاد بیشترین نقش و خانواده ها در زندگی دارن پتانسیل اینو دارن یه زوج خوشبخت بشه یا بدبختشون کنن ۷۰ درصد زندگی ب خانواده ها ربط داره اون ۳۰ درصدم ب حاصل تربیتشون
آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند ! حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔