سلام
من بعد از اینکه دندونمو کشیدم و دندونی دیگم که چند ماه قبلش عصب کشی شده بود رو پانسمانشو عوض کردم یهو دهنم عجیب شد تاول زد و زبونم دونه زد
اون دونه تا چند ماه بود و بعد نمونه برداری فهمیدم پاپیلوماست
رفتم دکتر پاپ اسمیر دادم شوهرمم بردم اورولوژی هیچ ضایعه ای نداشت متخصص اورولوژی بهم گفت ۹۰ درصد از دندانپزشکی گرفتی چون اگر بهداشت رو رعایت نکنن امکانش هست و فقط از رابطه جنسی نیست بعد از اینکه جواب پاپ اسمیرت اومد اگر داشتی شوهرتم باید ازمایش بده نداشتی یعنی اونم نداره و فقط واکسن بزنه
و امروز جواب ازمایش پاپ اسمیرم اومد و من زگیل تناسلی ندارم فقط توی دهانم دارم و این یعنی از اون دندونپزشکی بی صاحب گرفتم
خواستم بگم خدا همه کاربرایی رو که ندونسته قضاوت میکنن و به حتم یقین میگن حتما از رابطه جنسیه و شوهرت خیانت کرده و با چیزای دیگه غیر ممکنه،نبخشه
اینقدر راحت بذر شک خیانت تو دل مردم نندازید وقتی نمیدونید
من الان پیش بهترین متخصص های زنان،گوش و حلق و بینی و اورولوژی رفتم همشون گفتن از دندانپزشکی گرفتی ولی تو نینیسایت خانمای پرفسور فقط میگن نه حتما از شوهرت گرفتی حنما از رابطه جنسیه و هیچ راه انتقالی نداره
عزیزانم اومدم بگم از هر تماس مشکوکی وه با پوست در ارتباطه پس مواظب خودتون باشید حتما واکسن بزنید من حتی کلنیک معنبر رفتم و این بلا سرم اومد😔