2777
2789
عنوان

جان هرکسی دوس داری بیا کمکم کن

61 بازدید | 14 پست

ی سوال دارم وقتی ی جا میرم برا مصاحبع کاری اگ قبولم کنن و خوششون بیاد همون موقع قرارداد مینویسن؟ میشع بهشون گفت من کارمو مثلا دو روز بعد شرو میکنم؟ مثلا بگم از شنبع اینجوری؟ قبول میکنع؟ اگ سفتع ازم خواستن چیکا کنم سرم کلاه نزارن

بیین سفته اگر خاستن توافق کن سفته زیاد نکیرن ازت 

موقع قرارداد شماره های سفته بایذ داخل قرارداد ذکر بشه حتما حواست باشه نترس اگر دیدی شرکت خوبیه خب سفته ام بده مشکل نیست اما مبالغ بالا نه

یه مبلغ کمی رو قبول کن 

و اینکه بایذ اون روزی ک اونا میگن بری سرکار

از همون اول بگی من فعلان روز میخام بیام خوششون نمیاذ ازت

و اینکه اگر بخان سفته بگیرن قرارداد بببندن اولا یکی دوماه بعد انجام میدن بهت میکن یکی دوماه ازمایش ییا

که بیین خوششون میاد ازت کارتو میپسنذن

یا تو از اونا خوشت میاذز از محیط از کار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیین سفته اگر خاستن توافق کن سفته زیاد نکیرن ازت موقع قرارداد شماره های سفته بایذ داخل قرارداد ذکر ب ...

من برا فروشندگی یا صندوق میخام برم شرکت اینا نیست 

مثلا مبلغ کم سفته مثلا چقدر؟؟؟ وقتی رفتم مصاحبه باید همه چثزو صاحبکارربرام تعیین تکلیف کنه؟

سفته خیلی خطرناکه؟😭بخدا میترسم بابامم پشتم نیست بخان باهام بازی کنن من کسی جز خدا ندارم اگ برام مشکل پیش میاد نرم اصلا سرکار اره؟😭😭💔💔

اکثرا راجب مبلغ سفته توافق نمیمنن میگن همینه ک هست

خب میکم ک بیین شرکته جطوریه از لحاظ ظاهری درست جسابی هست یا نه 

بهشون بگو مبلغ سفته و شماره سفته هارو اگر داخل قراردادی ک باهم میبندید میارید مشکل نیست سفته میدم

اکثرا راجب مبلغ سفته توافق نمیمنن میگن همینه ک هست

مثلا مبلغ کم سفته مثلا چقدر؟؟؟ وقتی رفتم مصاحبه باید همه چثزو صاحبکارربرام تعیین تکلیف کنه؟

سفته خیلی خطرناکه؟😭بخدا میترسم بابامم پشتم نیست بخان باهام بازی کنن من کسی جز خدا ندارم اگ برام مشکل پیش میاد نرم اصلا سرکار اره؟😭😭💔💔

بیین سفته اگر خاستن توافق کن سفته زیاد نکیرن ازت موقع قرارداد شماره های سفته بایذ داخل قرارداد ذکر ب ...

والا خیلی جاها سفته می‌خوان ولی سفته رو‌دادی روش بنویس براش ضمانت کارهیکی از اقوام ما همینجوری شد یا ...

من برا فروشندگی یا صندوق میخام برم شرکت اینا نیست مثلا مبلغ کم سفته مثلا چقدر؟؟؟ وقتی رفتم مصاحبه با ...

نه سفته نده اصلا برای اینجور کارا

بیین سفته وقتی میدی بایذ حتما قرارداد باهات امضا کنن

من برا فروشندگی یا صندوق میخام برم شرکت اینا نیست مثلا مبلغ کم سفته مثلا چقدر؟؟؟ وقتی رفتم مصاحبه با ...

نه بابا فروشندگی سفته نمی‌خواد که فردا یارو برای هر چیزی ضرر کرد بندازه گردن تو 

قرارداد ببند قبلش هم حتما با یه مرد برو پیشش تا حساب کار بیاد دستش 

شده با همسایتون بری برو تا بفهمند بی کس نیستی 

وای اگ خاستن چیکا کنم؟میترسم 💔💔

بابا حالا نمیدونی بخان با نخان ک 

فوقش خاستن بگو نمیدم 

بکو کارت ملیمو گرو میزارم پیشتون بیام یه ماه ازمایش کار کنم مورد اعتماد بودم قبولم کنیذ

نمیدونم عزیزم بخدا وگرنه راهنماییت میکردم اما گمون نکتم مشکلی باشه شوهرم ک فرت فرت سفته مبلغ بالا برای شرمتا داده هنوز نگرفته دوتاشو

2810