خواهر شوهرم سن خر خان رو داره ولی مجرده هرسال شب یلدا تولد میگیره اینقدر هم مراسمش رو طول میده نمیزاره ما عروسا خونه خانوده خودمون بریم الانم که دارم اینو مینویسم دوباره فشارم رفت بالا همون آ]هنگ مسخره شب یلدا و غیره رو باید گوش بدیم هی به شوهرم میگم پاشو بریم میگه بزار فلان کار کنیم و شام بخوریم کیک بخوریم به خدا کوفتمون میشه به خدا متنفرم از شب یلدا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
امسال دیگه تحمل قیافشونو با اون دامن گشادش که هی ذوق میکنه رو ندارم
اگه شوهرت قبول میکنه نرید
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
در نتیجه همه جشنا و عیدهاشونو میگیرم(هم اسلام و هم اعیاد و جشن های ایرانی)
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟