خواهر شوهرم سن خر خان رو داره ولی مجرده هرسال شب یلدا تولد میگیره اینقدر هم مراسمش رو طول میده نمیزاره ما عروسا خونه خانوده خودمون بریم الانم که دارم اینو مینویسم دوباره فشارم رفت بالا همون آ]هنگ مسخره شب یلدا و غیره رو باید گوش بدیم هی به شوهرم میگم پاشو بریم میگه بزار فلان کار کنیم و شام بخوریم کیک بخوریم به خدا کوفتمون میشه به خدا متنفرم از شب یلدا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من نظر خودم گفتم ببخشید منظورم این بود سایر جشن ها مثل یلدا و کریسمس و هالویین و نوروز و چهارشنبه سو ...
یلدای ما قدمتش حتی از کریسمس هم بیشتره
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
من عاشق شب یلدام ولی هیچوقت بهم خوش نمیگذره چون دوس دارم برم خونه مامانم ولی هر سال باید هلک و هلک برم خونه مادرشوهرم دنبال باسن اونا که کجا دلشون میخواد برن هر سالم میرن خونه مامان مادرشوهرم
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen تیکر شب یلدا🤩🍉🍒
خب ناراحت بشه، اینجوری هم که شما ناراحتید. اینم مهمه دیگه، نیست؟
به شوهرت بگو چند ساله روال اینه، شب یلدا یه شبه منم دلم میخواد کنار خانوادم باشم. حالا یه چند سالی یلدا رو بریم طرف ما. بعدا یه سال درمیونش کنیم. اصلا نرید که گیر کنید
زنگم زد دعوت کنه بهش همین رو بگو، فهمیده باشه که درک میکنه. نفهمم بود که دیگه مشکل خودشه
من نظر خودم گفتم ببخشید منظورم این بود سایر جشن ها مثل یلدا و کریسمس و هالویین و نوروز و چهارشنبه سو ...
یلدا عید نیست
یه بهونه ای برای دور هم جمع شدن و شاد بودنه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
نمیشه شوهرم ناراحت میشه میگه یه سر هم شده بریم یه سر همانا و کش دادن مراسم هم همانا
چرا شوهرت ناراحتی تو رو نمیبینه ولی تو اینقدر واست مهمه که اون ناراحت میشه خوب تولد اون به قول شما کش میاد خونه ی مامانت شامتو بخور بعد واسه کیک برو اونجا
یه سال در میون کنین یه سال خونه خانوادت یه سال خونه مادرشوهر من مادرشوهرم بساط کرده بود هرسال بریم خونه اونا دیگه پارسال سفت رو حرفم وایستادم رفتم شمال خونه مامان خودم امسال مامانم به شوهرم گفت میاین شوهرم گفت مرخصی ندارم اگه نزدیک بودین حتما میومدم ولی قبل یلدا یعنی هفته دیگه میایم دیگه یلدا میریم خونه مادرشوهرم