2777
2789
عنوان

کارای خواهرشوهرم باعث شده تپش قلب بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 102 پست
یه دفعه ک شوهرت گفت باشه و آماده شد بره اعتراض کن بگو یعنی چی کجا میری و .... به هر حال همسرت باید ج ...

اعتراضو همیشه میکنم ولی اینبار میذارمش تحت فشار میگم حق نداری بری رفتی نه من نه تو.خوبه؟

من اصلا انقد رو ندارم این حرفارو بزنم

خب پس مشکل از خودتونه

باید نه گفتن و قاطعیت رو تمرین کنید، یا اینکه به این خانم و خیلیای دیگه در وطل زندگی خدمات رایگان بدید...

من جات باشم همین الان شروع میکنم به تمرین بعد که دیدم به خودم مسلطم یه روز از خجالتش در میام و دمشو میچینم. بازم میگم قبلش با شوهرت هماهنگ باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چهار تا خواهر شوهر دارم یکیش خودش رو عقل عالم میدونه و تقریبا مثل خواهرشوهر شما مدام در حال دستور ...

چقدر شبیه منی.دقیقا همین خواعرشوهر منم هر موقع کنارم میشینه از خانواده شوهرش میگه که همیشه کاراشونو به شوهر این میگن و میگه شوهرم برا ما وقت نداره برا اوتا همه کاراشونو انجام میده.ده بار خواستم تو جوابش بگم شوهر منم همینه.و اگه از غین کار بدت میاد خودت مثل خانواده شوهرت نباش.ولی زبون ندارم

ببین طبق چیزایی ک میگی این خانوم خودشو کاملا زده ب پررویی و میدونه شما جفتتونم بی سر زبونید و داره سو استفاده میکنه و کارشو پیش میبره

شما هم خودتو بزن ب پررویی و مثل خودش باهاش طرف شو

مثلا اونجایی ک گفت بیا دنبالم همسرتون گفت نمیتونم اسنپ بگیر چقد راحت خواهرش گفت اسنپ ن یا خودت بیا یا ماشینتو بده

همسر شما هم باید راحت میگفت ماشین بنزین نداره اگر ممکنه با ماشین خودتون برو فقط انقدری داره ک من صبح تا پمپ بنزین برسم ک بفهمه شما هم پول میدی آب نمیریزی تو باک که

یا اصلا بگه شوهرت بیشتر وقتا نیس برای کارات برنامه ریزی کن ی وقت ما نیستیم لنگ نمونی یا عادت کن ماشین خودتونو بردار راحت بی منت برو هرجا خواستی

بخدا جواب نمیده.باز با گوشی مادرشوهرم زنگ میزنه شوهرم هم فکر میکنه مادرشه یا حال باباش بد شده جواب م ...

آدم بی‌عقل و بیشعور درست نمیشه فقط ممکنه کمی بهتر بشه اونم موقتی،ما ترکا یه مثل داریم که معنیش میشه با آب تو گودال ریختن چشمه درست نمیشه،چشمه خودش باید بجوشه و بیرون بیاد 

اینم که انقد بی درکه ممکنه فقط تو یه مورد موقتی بتونید درستش کنید وگرنه دوباره یجور دیگه شروع می‌کنه 

فقط باید شوهرت مستقیم و بی رودروایسی جوابشو بده

ببین طبق چیزایی ک میگی این خانوم خودشو کاملا زده ب پررویی و میدونه شما جفتتونم بی سر زبونید و داره س ...

چقدر خوب بود حرفت.از این به بعد میگم شوهرم بگه بنزین نداره.اگرم گفت خودم بنزین میزنم بگه از پمپ بنزین مخصوص میزنم تو جاده است و بقیه جاها خوب نیست.خوبه بگه اینو؟چون مطمینم خواعرشوهرم میگه تو ماشینو بده خودم بنزین میزنم

من نمیخوام قضاوت کنم ولی حس میکنم میخواد اذیتتون کنه دیگه هرچی تحمل کردین بسه ایندفعه رک بهش بگین یا ...

بعضیا واقعا درک و فهم ندارن،از بدحنسیشون نیست از نداشتنه عقل و شعوره،متاسفانه خودم یکی از اینا دارم(خواهرم)،هرکاری کنی آب تو هاون کوبیده،نهایت چندروز اثر داره

آدم بی‌عقل و بیشعور درست نمیشه فقط ممکنه کمی بهتر بشه اونم موقتی،ما ترکا یه مثل داریم که معنیش میشه ...

میدونی شوهرم مثل خودم بی زبونه دو بار میگه نمیام اون اصرار میکنه این مجبوری کوتاه میاد.باید شوهرمو تحت فشار بذارم بگم رفتی دنبال کاراش من از اون ور میرم خونه بابام

اعتراضو همیشه میکنم ولی اینبار میذارمش تحت فشار میگم حق نداری بری رفتی نه من نه تو.خوبه؟

اره خوبه 

چون تازه عروسی دارن سواستفاده میکنن 

هم شما هم همسرت کم کم قوانین زندگیتون رو باید به اطرافیان نشون بدین 

چقدر خوب بود حرفت.از این به بعد میگم شوهرم بگه بنزین نداره.اگرم گفت خودم بنزین میزنم بگه از پمپ بنزی ...

ب نظرم زیاد اصرار کرد بگه چرا بی منت ماشین خودتونو استفاده نمیکنی؟ این کلمه منت شاید بهش بربخوره

یا بگه اسنپ بگیری راحت تری من خودم خستم ماشینم دست کسی نمیدم خیالم راحت نیست

من ک ازدواج کرده بودم برادرشوهرم همش خونمون بود دیگه طوری شده بود ک پدرشوهرم حال پسرش رو از من میپرسید ۲سال طول کشید تا خلاص شدم 

یکم ک بی سر و زبون باشی پررو میشن 

منم اونموقع بچه بودم و ساده الان اصلا حوصله اینو ندارم کسی خونم تلپ بشه خصوصا دیدم بقیه به هیچ دردی نمیخورن البته بگم برادر شوهرم پسر خوبیه ولی اینکه کلا با ما زندگی می‌کرد اصلا جالب نبوووود

اگه هربار بگی بنزین نداره دیگه نمیاد ماشینو بگیره چون باید پول خرج کنه و اینجور ک معلومه خسیسه وگرنه ...

بخدا براش اسنپ میگیریم شوهرم پولشو میده که دیگه با همون اسنپ بره و به ما کاراشو نگه.بازم از اسنپ گرفتن فراریه نمیدونم چرا

میدونی شوهرم مثل خودم بی زبونه دو بار میگه نمیام اون اصرار میکنه این مجبوری کوتاه میاد.باید شوهرمو ت ...

قهر رفتن کار درستی نیست،ولی باید طوری تحت فشارش بزاری که خودش برای آرامش خودشم شده مجبور بشه جواب خواهرش و بده

2810