2777
2789
عنوان

کارای خواهرشوهرم باعث شده تپش قلب بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 102 پست

۷ سال گذشت شرایط من هنوز مثل توئه 

ی بار اوایل جوابشو دادم چنان دعوایی شد ک نزدیک بد زندگیم از هم بپاشه چون اون دعوا میکرد و بی حیایی شوهرم سکوت 

اگه مجرده شاید با شوهر کردن سرش ب خودش گرم شه ول کنه 

ولی من بهت تهشو بگم راهش اینه ک شوهرت با چندتا جمله محترمانه دهنشو ببنده 

تو هرکاری کنی خاری 

تو خونواده شوهر جواب دری وریا رو یا باید نداد یا اگه زیاد شد فقط شوهر ادم باید همون لحظه بیاد جواب بده نذاری واسه بعد فقط صداش کن بگو ببین تورو خدا چی میگه تو روی خودش ک بعدا تگن رفت پشت سرمون حرف زد داداشمونو انداخت ب جونمون 

آره.میگه تحمل کن کم کم خودم درستش میکنم.نسبت به اوایل هم واقعا وضعیت روابطمون با خواهرش بهتر شده ولی ...

این موضوع شما به هیچ وجه دخالت نکن فقط وفقط همسرت باید مدیریت کنه نه بگه ودیگه مطیع اوامرش نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این کارش باعث‌میشه زندگی شما مختل شه ؟ مثلا کار خودت بچت یا شوهرت لنگ شه؟ چون بهرحال اونم خواهره ...

من اصلا قبول ندارم شوهرم شب منو تنها ول کنه تو خونه بره دنبال اینکه خانم مثلا میخواد کوکو درست کنه تخم مرغ نداره

من مادر شوهرم هر وقت مسافرت میرم باهامون میاد پنج ساله ازدواج کردم تا حالا مسافرت تکی نداشتیم .

حالا دیشب گفت هر سری مشهد رفتید منم میام .دارم دق میکنم .

از طرفی وقتی داشتم حرص می‌خوردم از این کارش خواب دیدم مشهد هستیم و دارم به مادر شوهرم اینا غذا میدم و بچم مریضه .بعد که غذا دادم بهشون مثلا انگار جواب آزمایش بچم اومد و بچم حالش خوب بود .از خواب که بلند شدم حالم خیلی بد بود گفتم ناشکری میکنم سر چیزای الکی حرص میخورم وقتی تن بچم سالمه

این موضوع شما به هیچ وجه دخالت نکن فقط وفقط همسرت باید مدیریت کنه نه بگه ودیگه مطیع اوامرش نباشه

شوهرم مثل خودم آرومه.دیگه چون کارای خواهرش خیلی زندگیمونو بهم زده جدیدا جوابشو میده ولی خواعرش خیلی پررو هست هر چی میگه اون باز حرف خودشو با پررویی تکرار میکنه.مثلا اون شب زنگ زده که بیا منو ببر بازار.شوهرم گفت کار دارم نمیام.گفت پس میام ماشینتو ازت میگیرم با ماشینت میرم.حالا ماشین خودشونم تو پارکینگه ها ولی چون شاسیه سوار نمیشه.باز شوهرم گفت ماشین که نه نمیشه ولی میخوای برات اسنپ بگیرم.گفت اسنپ که نه یا خودت بیا دنبالم یا ماشین بده.شوهرم هم مجبوری دیگه خودش رفت

یعنی با اینکه خواعرشوهرم فهمید شو رم دوست نداره بره انقد گیر داد تا مجبورش کرد رفت

من اصلا قبول ندارم شوهرم شب منو تنها ول کنه تو خونه بره دنبال اینکه خانم مثلا میخواد کوکو درست کنه ت ...

شوهرت مشکلی نداره با این قضیه؟؟ ببین این موردو اگر بری به خواهر شوهرت بگی میره مظلوم بازی درمیاره و شوهرت با گوشای داغ کرده میاد هرچی شنیده سرت خالی میکنه بنظرم دفعه بعدی بگو منم دلم گرفته بذا بپوشم منم بیام برید تخم مرغو مثلا بخرید برید خونشون و بمونید احتمالا چند دفعه که اینکارو بکنی دیگه میگه ولش کن حالا زنشم میاد سرم خراب میشه و زنگ نمیزنه 

عشقم منم مثل تو هستم هر چی میگن ساکتم و خود خوری میکنم .ریزش مو گرفتم از بس حرص خوردم ولی دیگه می‌خو ...

من میترسم بعدش از خودم بدم بیاد که بی ادبی کردم.البته اون روز خونه مادرشوهرم داشت انار دون میکرد من رفتم دور نشستم گفتم ببخشید نمیتونم دون کنم بعد الان خیلی خوشحالم که کمکش نکردم ولی نمیدونم جوابم بدم خوشخالم یا از خودم بدم میاد

شوهرت مشکلی نداره با این قضیه؟؟ ببین این موردو اگر بری به خواهر شوهرت بگی میره مظلوم بازی درمیاره و ...

نه اتفاقا دنبال اینه رابطه شو با ما زیاد کنه من نمیخوام بهش رو بدم.اون یه بار بری خونش تخم مرغ بخوری تا ده بار با شوهرش و بچه های بی ادبش نیاد خونت دیگه بهت مرگم نمیده

حالا این زیاد مشکل حادی نیست .احترامت رو نگه میدارن؟؟؟

شما خواعرشوهرت صبح زنگ بزنه شوهرت بیا منو بازار.ظهر بگه میخوام فلان چیز بخورم نون ندارم نون بخر بیار.شب بگه بچه هام خونه مادر موندن برو بیارشون خونم که بخوابن

و کم کم هر دو روزی یه بار به همین شدت بهتون کاراشو بگه.به نظرت واقعا مشکل حادی نیست؟واقعا خودتو بذار و خواعرشوهرت و فکر کن قشنگ پررو پررو این همه تا کارای الکیشو بهت بگه ببین مشکلی نداری؟

شوهرت باید بهش میگفت اولا خودت ماشین داری، مال شما ماله ماله من بیت المال، دوما میگفت وقت ندارم و سریع گوشی رو قطع میکرد یا میگفت پشت خطی دارم خداحافظی میکرد که اون وقت اصرار کردن نداشته باشه

2810