2777
2789

اخلاقای بدش و پرروییاش حالمو بد کرده دو روزه یک دفعه ضربان قلبم میره بالا.من خیلی مودبم و اصلا یادم نمیاد طول زندگیم جواب کسیو داده باشم.در مقابل کارای این خواعرشوهرم هم تا الان سکوت کردم و خودخوری

موندم همینطوری در مقابلش ساکت بمونم یا اینبار بهش بگم از کاراش خوشم نمیاد و خودمو راحت کنم و سلامتیمو حفظ کنم؟

خانمایی که تجربه زندگی متاهلیشون زیاده جواب بدن ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت در جریانه؟

آره.میگه تحمل کن کم کم خودم درستش میکنم.نسبت به اوایل هم واقعا وضعیت روابطمون با خواهرش بهتر شده ولی هنوز بعضی کاراش ادامه داره و اعصابمو دو سه روزی یه بار بهم میریزه

مثلا هر روز یا نهایتا دو روزی یه بار صبح عصر و آخر شب زنگ میزنه شوهرم و میگه خرید دارم برو انجام بده ...

خب این کارش باعث‌میشه زندگی شما مختل شه ؟ مثلا کار خودت بچت یا شوهرت لنگ شه؟ چون بهرحال اونم خواهره شاید  رابطشون اینشکلیه که از هم توقع دارن بنظرم اگر شوهرتون با این قضیه مشکلی نداره شما دخالت نکن 

2810