2777
2789
عنوان

کارای خواهرشوهرم باعث شده تپش قلب بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 102 پست
نه اتفاقا دنبال اینه رابطه شو با ما زیاد کنه من نمیخوام بهش رو بدم.اون یه بار بری خونش تخم مرغ بخوری ...

خب پس دفعه بعدی شما جواب تلفن شوهرتو‌بده بگو خوابه ماشینم خرابه تعمیرگاست یا بگو ما خودمون داریم میریم جایی نیستیم چندبارم‌جواب ندید کم کم اگر شوهرتم راضی باشه همکاری کنه‌درست میشه 

آره.میگه تحمل کن کم کم خودم درستش میکنم.نسبت به اوایل هم واقعا وضعیت روابطمون با خواهرش بهتر شده ولی ...

ازت یه خواهشی دارم.تو اینستا برو پیچ ساناز شفیعی.بهترین روانشناسه.استوریهاشو دنبال کن بخدا عالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما خواعرشوهرت صبح زنگ بزنه شوهرت بیا منو بازار.ظهر بگه میخوام فلان چیز بخورم نون ندارم نون بخر بیار ...

این دفعه که گفت مثلا تخم مرغ میخوام به شوهرت بگو بهش بگه یه چی درست کن که تخم مرغ نخواد، زنم می ترسه شب نمیتونم تنهاش بذارم، یا اگ نون خواست شوهرت ۱۰ ۱۵، تا بگیره بهش بده بگه اینارو فریز کن ذخیره داشته باشی دم به دقیقه مزاحم من نشی

شوهرت باید بهش میگفت اولا خودت ماشین داری، مال شما ماله ماله من بیت المال، دوما میگفت وقت ندارم و سر ...

شوهرم مث خودم بی زبونه.همونکه الان یه نه میگه خودش کلی پیشرفته و خیلی نسبت به اوایل بهتر شده

برا همین شوهرم میگه صبر کن خودم کم کم درستش میکنم میدونم خیلی زمان میبره و سالها باید اعصاب خوردی بکشم.برا همین میگم خودم بهش بگم کاراش رو اعصابمه به یک بار خودمو راحت کنم

شوهرم مثل خودم آرومه.دیگه چون کارای خواهرش خیلی زندگیمونو بهم زده جدیدا جوابشو میده ولی خواعرش خیلی ...

خب چرا شوهرت جواب تلفنشو میده یه دوبار جواب نده وبی محلی کنه حساب کار دستش میاد

آخه یعنی چی این کاراش

خب چرا شوهرت جواب تلفنشو میده یه دوبار جواب نده وبی محلی کنه حساب کار دستش میادآخه یعنی چی این کاراش

بخدا جواب نمیده.باز با گوشی مادرشوهرم زنگ میزنه شوهرم هم فکر میکنه مادرشه یا حال باباش بد شده جواب میده میبینه اونه

اونم خیلی رو داره خب میبینی سه ساعته زنگ میزنی جواب نمیدن شماره بقیه رو جواب میدن خب بفهم دیگه از تو خوششون نمیاد

شما خواعرشوهرت صبح زنگ بزنه شوهرت بیا منو بازار.ظهر بگه میخوام فلان چیز بخورم نون ندارم نون بخر بیار ...

خواهرشوهرت رو با اسنپ و اوکالا و ... آشنا کن بقیه مردم چکار میکنن؟ انگار شوهر شما خدمتکارشه 

تپش قلب نباید بگیری 

باید خودت برا خودتون انقد برنامه بچینی ک وقت واسه فرمایشات خانم باقی نمونه اه چقد رو بهش دادین والا ماهم برادر داریم خواهرشوهرم داریم این مسخره بازیا چیه

تو گوشی شوهرت بلاکش کن

خب با شماره بقیه میزنه.وگرنه شوهرم خیلی وقته جوابشو نداده.وقتایی جواب میده که مثلا خودمون راهه دور باشیم کاراشو میگه شوهرم میگه فلان جاییم دوریم نمیتونم برم.وگرنه اگه بیکار تو خونه باشیم اصلا جواب گوشیشو نمیده

خواهرشوهرت رو با اسنپ و اوکالا و ... آشنا کن بقیه مردم چکار میکنن؟ انگار شوهر شما خدمتکارشه تپش قلب ...

خب خودم الان تصمیم گرفتم باهاش صحبت کنم ولی نمیدونم چی بگم هم محترمانه باشه هم کاراشو بس کنه

من اصلا قبول ندارم شوهرم شب منو تنها ول کنه تو خونه بره دنبال اینکه خانم مثلا میخواد کوکو درست کنه ت ...

راهنماییش کن بهش بگو آنلاین خرید کنه سریع براش میبره در خونه ش از اسنپ یا اکالا  خودت بشین یاد بگیر به اون هم یاد بده بگو من خودم هم اینطور خرید میکنم 

2810