2777
2789
عنوان

پیامم ب نامزدم ببینید چی میگه➕️اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 30 پست
اعصابم خورد شد با این حرفش فقط بگین چجوری جوابشو بدم

مردا کلا حوصله خوندن چت های طولانی و غر و گله ارو ندارن. شما تصمیم خودتو بگیر اگر میدونی رابطه هدفمند بمون. اگر نه کات کن تموم بشه.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تو باید خیلی کوتاه میگفتی ، چن بار یه چیزیو گفتی ،هی تکرار کردی و چیز جدیدی نبوده 

منم همنجوریم همیشه یه جواب کوتاه میدم ولی همشو میخونم ،اونم خونده نمیخاد دعوا کنی چرا پیامش کوتاهه

مردا کلا حوصله خوندن چت های طولانی و غر و گله ارو ندارن. شما تصمیم خودتو بگیر اگر میدونی رابطه هدفمن ...

هدفمنده فقط ی مشکلو داره اخلاقش اینجوریه نمیفهممش

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی طولانی بود پسرا مثل ما اهل تومار نوشتن نیستن اینارو روذر رو یکی تاثیرش بیشتره

با بخدا اون از من بدتر تومار مینویسه😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخلاقش چجوریه؟؟

موقع دعوا لج میکنه خیلییی شدید بعد یهو رابطه رو تمومش مبکنه ۱۰ دیقه بعد ک اروم میشه میاد میگه ببخشید گوه خوردم عصبی بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نامزدت مثل منه ،شوهرم یه ساعت سخنرانی میکنه من فقط میگم اهوم

بابا سبزا منم 

چرا خب خیلی بده اینجوری حداقل ب حرفش احترام بزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موقع دعوا لج میکنه خیلییی شدید بعد یهو رابطه رو تمومش مبکنه ۱۰ دیقه بعد ک اروم میشه میاد میگه ببخشید ...

بدرد نمیخوره ادمای دم دمی مزاج. فرداهم تو زندگی میگه طلاق بعد میگه گوه خوردم!!! بنظرم ادم زندگی نیست تصمیم با خودته دیگه. توی عصبانیت و حتی دعوا باید کنترل داشت اگر دوست داری طرفتونباید لج کنی یا بگی تمام... حس میکنم خستهدشدهدیا دوس داشتن عمیق نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خب چی بگه بنده خدا. طرف از خواب پاشده چشماشو باز کرده یه طومار غر نوشتی براش. حرفات درسته ولی هر حرفی یه زمانی داره. اینارو میذاشتی وقتی دیدیش رو در رو بهش میگفتی. یا حتی زنگ میزدی عصر بهش میگفتی. تقصر خودته حتی منم اعصابم خورد شد

2810