2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی شغلا من ماشین سنگین دارم بالای صد تومن در آمد دارم

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
یکی از خواستگارام مکانیک بود الان میگید پولدارن دارم شاخ در میارم طرف وضعش خوب نبود

همه مکانیک هام فک نکنم پولدار باشن خصوصا که الان کرایه مغازه ها خیلی بالاست. 

منم خواستگار مکانیک داشتم، مدل خاصی ن 

چقد تو با ادبی

به شما ارتباطی نداره لطفا در مسائلی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید

من یک تاپیک با عنوان جدی زدم و توقع و انتظار دارم جواب سوالمو بگیدم نه اینکه خُونوک بازی ببینم  

به نظرم شغل هایی که مرتبط با مراسم عروسی هست. آرایشگر، فیلمبردار، مزون، دی‌جی و... 

البته همه شاغلین تو یه صنف درآمدای بالا ندارن. بستگی داره به میزان متخصص در اون شغل و مهمتر ازون مهارت در جذب مشتری.معلم خصوصی با ماهی ۲ -۳ تومن درآمد هست،  معلم خصوصی با ماهی صد تومن هم هست.

خداییش ماکه تورو نمیسنتسیم صادقانه بگو دقیق ماهی چقدر درامدته

ببین متغیره بستگی داره من چند تا ماشین دارم مثلا یه اتوبوسم تو عسلویه حدود ۴۰۰ در میاره فقط یه ماشین 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
بنطرت گل فروشی واقعا این حجم درامد داره ماهی ۱۰۰ میلیون؟

والا الان یه شاخ گل صدهزارتومن شده دیگ خودت حساب کن منم نمیدونستم انقدر درامد داره تادیشب تازع خیلی راحت میگف ماهی سی تومن کرایه میدم خیلی کمه تودوروز جم میشه

2810