2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید شما کارهای روزمره رو انجام می‌دادید دکتر به من گفت مشکلی نداره کارهای روزمره

اره.‌انجام میدادم تا لحظه اخر.ولی مراقبم بودم ک کارای سنگین نکنم..وسایل سنگین اینا اصلا جاب جا نکن.

من سرکلاژی بودم.چرا همچین فکری میکنی ک سرکلاژت باز شده؟؟

برا درد شکم داشتم یکم رفتم بیمارستان ی ماما معاینه کرد گفت خوبه همه چی ی ماما اومد ن شل شده دو فینگر باز شدی سریع سونو واژینال و شکمی برام نوشتن دادم تو سونو پرسیدم باز شده گفت ن هیچی تو سونو ننوشتن این موند

شوهرم پرسید چندباری ازشون گفتن درد داشته اومده حتی دکتر اومد بالا سرم ب دکتر نگفتن دو فینگر بازه یا سرکلاژ شل شده گفتن درد شکم داره سرکلاژه

حتی تو پرونده ننوشتن همچین چیزی رو رو 

الان مونده تو مغزم همه چی سونو معلوم می‌کرده ماما اشتباه کرده 

من دو هفته ست سرکلاژ شدم ولی بعید میدونم به راحتی باز بشه

همون منم بعد دو هفته برا درد شکم رفتم گفت شل شده پشمام ریخت استراحت کامل بودم کاری نکرده بودم ب سرکلاژ فشار بیاد 

الان میگم صداشو چرا در نیاوردن شاید واقعا ماما اشتباه کرده

اره.‌انجام میدادم تا لحظه اخر.ولی مراقبم بودم ک کارای سنگین نکنم..وسایل سنگین اینا اصلا جاب جا نکن.

ممنون در حد آشپزی ظرف شستن انجام میدم گاهی احساس میکنم بچه خودشو سفت کرده مخصوصا دراز بکشم استرس اونو دارم

2810