2777
2789
یعنی معاینه داخلی انجام داد چرا اجازه دادی

نمی‌دونستم واقعا خودمم موندم گفتم سرکلاژم چیکار می‌کنی داد بیداد گوش نداد 

الان خیلی میترسم سونو نگفت بازی این احمق گفت اونم دگ صداشو در نیاوردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون منم بعد دو هفته برا درد شکم رفتم گفت شل شده پشمام ریخت استراحت کامل بودم کاری نکرده بودم ب سرکل ...

برو پیش دکتر خودت.باز نمیشه ب همین راحتی..ولی برو پیش دکترت ک خیالت راحت باشه.اینجور ک استرس داری برات بده.میدونم الان چقد استرس داری.ایشالله این چن ماهو ب سلامتی میگذرونی..

برو پیش دکتر خودت.باز نمیشه ب همین راحتی..ولی برو پیش دکترت ک خیالت راحت باشه.اینجور ک استرس داری بر ...

دکتر خودم رفتم توجهی نکرد پ ونده بیمارستان رو نگا کرد اونجا هم هیچی ننوشته بود در مورد باز و شل شدگی 

بعد گفت اصلا قبول ندارم اینو بیمارستان رفتی اونا همه دانشجو ان برو استرس نگیر چیزی بود مرخص نمیشدی

دکتر خودم رفتم توجهی نکرد پ ونده بیمارستان رو نگا کرد اونجا هم هیچی ننوشته بود در مورد باز و شل شدگی ...

پس ب دکترت اطمینان داشته باش دیگه...ولی دیگه نزار معاینه داخلی انجام بدن...اینجور مواقع فقط برو پیش دکترت خودت.

ممنون در حد آشپزی ظرف شستن انجام میدم گاهی احساس میکنم بچه خودشو سفت کرده مخصوصا دراز بکشم استرس اون ...

اینا همه طبیعیه..من وضعیتم خیلی بد بود..دهانه رحممو چن سانت دکتر برداشته بود چون ک سرطانی شده بود..بعد اون باردار شدم.سر کلاژ شدم..خدا خودش مواظبت هست نگران نباش..این چن وقتم میگذره نی نی نازت میاد بغلت.

یعنی سونو مشخص می‌کنه آخه خیلی جدی گفت دو فینگر بازی ولی سونو هیچی ننوشته

اره مشخص میکنع.....نگران نباش اگه دکترت گفته چیزی نیست پس نیست دیگه..فقط ببین دکترت چی میگه...پیش کسی دیگه نرو.