2777
2789
عنوان

شوهرتون خونه و ماشین بنامتون نزنن ناراحت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 72 پست

من خواهر شوهرم مامانم زنداداشام همه ماشین به اسمشونه ولی من بخدا قسم برام مهم نیست.مهم اینه زیر پامونه میریم اینور اونور حالا به نام هرکی باشه.

شوهرمم بگه بزنم بنامت من میگم نمیخوام نمیگم چیپِ ولی خب دوس ندارم الان همه از ننشون قهر میکنن سواری شوهرشونو میزنن بنام خودشون.

من توی صلیقم نیست😂😂

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا طلای منم میخواد ولی من نمیدم،یه مدت می‌خواستیم خونه بخریم نصف نصف می‌ذاشتیم شوهرم گفت نمیزارم ی ...

خب پس حق داشته ب نامت نزنه

وقتی زرنگی میکنی جواب همینه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

ماشین اصلی که زیر پای خانواده است اگه به نام زن باشه دردسرش زیاده، خلافی، بیمه، تصادف و ...

مهم تر از همه ماشین سرمایه نیست، وسیله کاره. به نام مرد باشه بهتره 

ملک به نام زن باشه خیلی بهتره

من و همسرم تازه ازدواج کرده بودیم من بهش پیشنهاد دادم خرید عروسی نکنیم، عروسی نگیریم با یه عقد محضری ساده ازدواج کنیم و تو پول عروسی و خرید و طلا رو بیار وسط منم ماشینم رو بفروشم 

استقبال کرد و قبول کرد

4 سال قبل بود ماشین من قیمتش 650 تومن شد و پول همسرم برای خرید طلا و عروسی 400

آپارتمان خریدیم و گفت میزنم به نامت

رفت خونشون فردا که داشتیم می رفتیم سند بزنیم مامنش بهش یاد داده بود 3 دانگ رو بزن به نام بابات...

بعد فک کن باباش هیچی نداره ماشین زیر پاش خونه و مغازه ش همه به نام مادر شوهرمه...

بعد خونه و ماشین دامادشون به نام خواهر شوهرمه...

زورش اومده بود خونه ای که نصف بشتر از پولش مال من بود رو به نام من بزنه

تازه اگه میخواستم طلا سر عقد بگیرم و عروسی و ... همون 400 تومنم نداشت...

مادرشوهر است دیگه فکر میکنن خودشون و دختراشون پرنسس هستن ولی عروسی که میارن از سر جوب پیدا شده و کوزته... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

چرا باید فامیل بدونن سند خونه ماشین به اسم کیه؟اینا مسائل خصوصیه

عزیزم ایشون دستشویی می‌ره زنگ نمیزنه به مامان و خواهرش که دستشویی بپچودم ها،خواهرش یه پاشو تو زندگی خودشه یه پاشو تو زندگی ما برا همه داداشات همینن

بهش بگوبرات مهم نیست بنام کی باشه ولی اگه عیبی نداره جلوبقیه الکی بگه زده بنام شما

عمرا بگه پس کی میخواد قلدرم کنه کی میخواد بگه مرد مثل من میشه هیچی بنام زنش نمیکنه کی میخواد اینا رو بگه

خب پس حق داشته ب نامت نزنهوقتی زرنگی میکنی جواب همینه

عزیزم چه زندگی ۲۰۰ گرم طلا میزاشتیم برا خونه ۵۰۰ میلیون هم برا رهن گذاشتم،نه می‌زاره کار کنم نه پشتوانه دارم نه چیزی،چطوز همسر من از آیندش می‌ترسه خب منم حق دارم بترسم،این چه حرفیه شما میزنی زرنگی چیه

عمرا بگه پس کی میخواد قلدرم کنه کی میخواد بگه مرد مثل من میشه هیچی بنام زنش نمیکنه کی میخواد اینا رو ...

یه دلیلی هم که به نامت نمیکنه اینع که خیلی تو نخ به نام کردنی.همش درباره نام نام حرف میزنی اونم ترسیده 😂😂

هرچی ریلکس تر بودی شاید به نامت میزد ولی انقد پافشاری کردی خودشو خیس کرده که نکنه میخوای بالا بکشی

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
2810