همسرم چند روزه دنبال ماشینه و مطمئنم که بنام من نمیزنه،از طرفی بهش حق میدم ولی از طرفی حس بدی دارم حس میکنم پیش همه خورد میشم،آخه دو تا برادرشوهرام ماه پیش ماشین گرفتن زدن بنام خانومشون هر موقع هم یکی بهشون میگه ماشین میگن مال ما نیست که مال خانوممونه فقط ما استفاده میکنیم،داداشم خونه خرید سندشو زد بنام زنداداشم،شوهر خواهرم زمین خرید سندشو زد بنام خواهرم،،،سند زدن برام مهم نیس ها اما تو فامیل حس بدی بهم دست میده مطمئنم ماشین گرفتیم همه پشت سرم حرف میزنن که فلانی خانومشون آدم حساب نکرد یا تو جمع متلک نیندازن واقعا ناراحتم،شوهر منم بمیره سند نمیزنه چون مثل سگ از خونوادش میترسه،برادرشوهرام اینجوری نیستن،شما باشین ناراحت میشین؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه بابا مال من طلاهامم میخواد مفت ازم بگیره چیزی بنامم نکنه،ما سر اینکه پول نصف نصف میزاشتیم باید خو ...
خب پس شوهرت مقصره اینجوری تو دل زن خالی میشه منم گفتم طلاهام میفروشم واسه خونه الان شیش سال ازدواج کردم کل حقوقم آوردم تو زندگی قطعا اگه شوهر منم بگه به اسمت نمیکنم ناراحت میشم
اما من به استارتر یه توصیه ای دارم.عزیزم اگر همسرتون انقدر مصر هست که هیچی تو زندگی به نام شما نباشه و با این موضوع درگیرید سعی کن طلا یا پس اندازی اگر داری به جز در موارد ضروری خرج نکنی.بذار خودش مشکلاتش رو حل کنه شما خودت رو خیلی جلو ننداز
وقتی شاغل باشم و حقوقم رو تو خونه خرج کنم ناراحت میشمالبته کاملا درک میکنم چه حسی داری... اینکه تما ...
چون ته تغاری و نمیتونه از حرف خونوادش در بیاد🤦اینم شانس منه،البته اونیکیام اینجوری بودن که بعد از گذشت زمان مثل ۱۰ سال اینا درست شدن،همسر منم چون هم از خونواده هم از محل کار خیلی چیزا میشنوه و خیلی دهن بینه،شاغل نیستم نمیزارن کار کنم ولی پا به پای همسرم تو خونه خرج میکنم مجردی شاغل بودم پس انداز و طلا زیاد داشتم بابام خیلی کمک میکنه بهم،حتی رهن خونه هم نصف نصف دادیم ولی جاریام هیچ کدومشون اینجوری نیستن این ناراحتم میکنه