2777
2789
عنوان

رفت و آمد با دوستای شوهر با این شرایط آیا درستههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 35 پست
بالاخره اینکه با غر زدن و دعوا بگی فرق داره با اینکه یه جوری بگی خودش نظرشو عوض کنهمن دومی رو میخوام

دومی صبر وصبر باپنبه سر ببر

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم باید همش بگی منم میام ..یه مدتی با هم برید بیایید خسته میشه ..میزاره کنار

نمیدونم واقعا

یکی دیگه از کاربرا میگه اگر منم برم ناخوداگاه حس میکنه همچین کار غلطی هم نیس و راحتتر کنار میاد

اخه چجوری بلد نیستم غیرمستقیم حرفمو پیش ببرم

باید بفهمی چطور باهمسرت حرف بزنی

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

من دلم نمیخواد برمکلا فاز پسر مجرد با متاهل فرق داره. درست نیست مث قبل باهم باشن.نمیدونم چی بگم بنظر ...

هر چی شما بگید همسرتون بیشتر مشتاق میشه با اونها باشه 

اکثر مردها دعوا و بحث نتیجه عکس داره براشون 

تو جمع شون برو مهمونی بده اما هر دفعه بدون بی حرمتی سرسنگینی تر بشو و نشون بده ناراحتی و مشتاق نیستی شاید اینجوری طرف مقابل شما رو کنار بگذاره

نمیدونم واقعایکی دیگه از کاربرا میگه اگر منم برم ناخوداگاه حس میکنه همچین کار غلطی هم نیس و راحتتر ک ...

ولی عوضش میدونی که پیشش هستی اینطوری فکرت درگیر نمیشه 

بعد شاید به طوری بشه خودش خوشش نیاد از رفت وآمد 

نمیدونم 

میدونی ما اصلا با دوستامون رفت وآمد خانوادگی نداریم ...شوهرم خودش با دوستاش همه جا میره 

منم اوایل خیلی حرص میخوردم ولی الان نه 

البته که خیلی کمتر شده 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
باید بفهمی چطور باهمسرت حرف بزنی

به من باشه که رک و راست و بدون قهر و ناراحتی میگم راستشو بخوای من خیلی حس خوبی به این رفت و آمدها ندارم. بنظرم حریم خانواده خیلی با ترکیب دوست پسری و دوست دختری متفاوته و درست نیست این دو تا قاطی شن.

اما نمیدونم حرف خوبیه یا نه

هر چی شما بگید همسرتون بیشتر مشتاق میشه با اونها باشه اکثر مردها دعوا و بحث نتیجه عکس داره براشون تو ...

نمیدونم اینکارو کنم یا نه کلا از اول نزارم استارت بخوره حالا با من یا بی من

خیلی حس بدی میده

باید آروم آروم پیش بری بعضی مردا خوششون نمیاد براشون تعیین تکلیف کنی گارد میگیرن ولی اختیار خودتو دا ...

میخوام بهش بگم این مدل جمع ها حس خوبی بهم نمیده. هرچقدرم آدمای خوبی باشن به هرحال حریم خانواده با ترکیب دوست دختر و پسر متفاوته.

درمورد اینکه خودش و دوستش تنها باشن نمیدونم چی بگم بهش

2810