2777
2789
عنوان

پسر هشت ماهه ام مریض شده میترسم و کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 31 پست
ممنونم ..‌.بخور سرد گذاشتم

منم یبار بچه م عفونت گلو داشت هم بخور گذاشتم هم دکترش گفت حموم رو پر از بخار کن بچه رو ببر و پستش رو ماساژ بده د آروم ضربه بزن تا خلط ها کنده بشه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه

منم ی سال تو شرایط بدی بودم برف اومده بود و سوهرم ماموریت بود رنگ زدم دکتر اسنپ گفت پلارژین بده

ی قطره پلارزین زیر یکسال ی شربته بالای یکسال

ازم چند تا سوال راجع بچه کرد ، سرفه خس خس سینه خشک داد ، شیر نمیتونست بخوره نفس کم میاورد

واسش گرفتم بعد نصف روز بهتر شد

ولی شما سرخورد نده زنگ بزن دکترش یا مشاوره متخصص اطفال تو اسنپ

میترسم بگه بستری و من سکته میکنم دوباره بخوان رگ بگیرند و ....دیوونه خونه بود بیمارستان رسما....شلوغ ...

آره خیلی بده بخش اطفال. انشالا که بهتر بشه. از مادرت یا کسی که تجربه داره بپرسین عزیزم

میگی دکتر نمیخواد ؟

اره عزیزم، خداروشکر تبش قطع شده خلط هم دفع میکنه یعنی داره خوب میشه ...اگه خدایی نکرده باز تب کرد یا شیر نخورد ببر در غیر اینصورت لزومی نداره دوباره دکتر ببری. انشالله زود خوب میشه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
آره خیلی بده بخش اطفال. انشالا که بهتر بشه. از مادرت یا کسی که تجربه داره بپرسین عزیزم

مادرم فوت کرده دقیقا چهار سال پیش به خاطر کرونا....امسال دقیقا روز سالگرد مامانم بیمارستان کنار پسرم بودم و فقط گریه میکردم چون خاطرات تلخم از بیمارستان لعنتی زنده شد😭😭😭😭

وای نگو توروخدا بچه ۴ ماهم سه هفته اس گرفته خوب نمیشهههه سرفه شدید خس خس سینه گرفتی بینی  خلط زیادی 

بالا میاره تب  داره  شیرم ک اصلاااا نمیخوره با زور تو خواب بتونم بدم  

چندبارم دکتر بردم 

دارو ام سفکسیم و داروی استفراغ و سیتریزین خورد دوره اش کامل شد 

بخدا شب و روزم شده گریه 

الان وقت رشد بچه ام بود خودشم ک رفلاکس داشت از قبل 

مادرم فوت کرده دقیقا چهار سال پیش به خاطر کرونا....امسال دقیقا روز سالگرد مامانم بیمارستان کنار پسرم ...

وای مادر ....ببخشید عزیز دلم. خدا پسر قشنگت رو نگه داره برات💔❤️

نخواستم بستری بشه میترسم همه وجودم ترس و استرسه توروخدا دعا کن بچت هر چند ساعت شیر میخوره تو مریضی؟

دقیقا میفهممت.

نظم خاصی نداره چون دماغش گرفته کم شیر میخوره و زود ول میکنه برا همین زود به زود تر بهش شیر میدم ولی اشتهاش کم شده و لاغر شده.سوپ هم به زور دو تا قاشق بخوره

دقیقا میفهممت.نظم خاصی نداره چون دماغش گرفته کم شیر میخوره و زود ول میکنه برا همین زود به زود تر بهش ...

دقیقا پسر منم دماغش گرفته مدام اسپری میزنم باور می‌کنی شبا گاهی تا ۹ ساعت نمیخوره ک نمیخوره ب زور بدم بالا میاره درجا 

واکسنشم مونده نمیتونم بزنم بخاطر مریضی

2810