2777
2789

95% دوستای شوهرم مجردن

حالا یه سریاشون نامزد دارن (منظورم دوسته)

یکی از دوستاش منم میشناسه از زمان دانشگاه

هروقت زنگ میزنه به شوهرم تعارف میکنه که بریم خونه اش (خونه اش مجردیه و میگه یعنی ما بریم و اونم دوست (دختر)ش پیشش باشه دور هم باشیم شام)

این یه بحث

یه بحث دیگه اینکه خود شوهرمم دعوت میکنه تنهایی دوتایی پیش هم باشن. این طبیعیه اما خب اون پسره اهل سیگار و نوشیدنی ... و ایناست. من خوشم نمیاد شوهرم وقتی پیشش نیستم از این چیزا استفاده کنه.

لطفا بگید چجوری با سیااااست یه کاری کنم هردو موضوعی که گفتم برای همیشه رفع شه بدون بحث و غر زدن و...

میخوام یه جوری بشه که شوهرم خودش بدش بیاد از این چیزا. نه اینکه فقط بخاطر حرف من نره ولی خودش دوست داشته باشه.

الانشم نمیگم خوشش میاد ولی خب شاید دیدگاه اون با من متفاوت باشه بعنوان یه مرد.

یه کم سیاست یادم بدین کلا اینجور جمعا نه خودش بره نه بخواد منو ببره. هرچند تا حالا نکرده اینکارو ولی خب من نمیدونم اینکارو میکنه یا نه.

اینم بگم رابطمون بد نیست ینی از جانب خونه حس کمبود نداره که بخوام بگم بزار بیشتر بهش نزدیک شم که به دوستاش نیاز نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله عزیزم مگر اجی مجی لاترجی بگی وبرات جواب بده وگرنه پسرا به این راحتی از دوستاشون نمیگذرن من ده سال جنگیدم تااخر سر دوستاش متاهل شدن اونا از سوهرم دور شدن چندتاشون مونده دیگه مثل قبل نیستن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اگه بخواید شماهم بری فکر میکنه مشکلی نداره وخودشم میره والا من سیاست هم جواب نداد ب چندتا دوستاش شرایط همه باهم فرق داره منو دیگ انقدر،ذله کرد ک ی جنگ حسابی راه انداختم و تا دوماه کامل باهاش قهر بودم تا خودش دیگ کم کم ولشون کرده بود ودورشون خط کشید بعدشم اونا خودشون ازدواج کردن و کلا ناپدید شدن 

والله عزیزم مگر اجی مجی لاترجی بگی وبرات جواب بده وگرنه پسرا به این راحتی از دوستاشون نمیگذرن من ده ...

بالاخره اینکه با غر زدن و دعوا بگی فرق داره با اینکه یه جوری بگی خودش نظرشو عوض کنه

من دومی رو میخوام

بنظرم درست نیستمتاهل باید با متاهل د ست باشه و رفت و امد کنهمن خودم حرفای دوستان متاهلم و مجردم خیل ...

نظر منم همینه

اما چجوری بهش بگم که اصلا خودش به میل خودش ول کنه اینا رو

اگه بخواید شماهم بری فکر میکنه مشکلی نداره وخودشم میره والا من سیاست هم جواب نداد ب چندتا دوستاش شرا ...

من دلم نمیخواد برم

کلا فاز پسر مجرد با متاهل فرق داره. درست نیست مث قبل باهم باشن.

نمیدونم چی بگم بنظرت بهش؟

سیاستی که میگی جواب نداد چی بود؟

2810