2777
2789
عنوان

از مردهای بی پروا خیلی خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 90 پست
وام گرفت از سرکارش بااینکه میدونست حقوقش نمیرسه قسطشو بده ولی با موتور انقدر کار کرد قسط هرمارو اوکی ...

افرین عزیزم این ریسک نیست این شم اقتصادی اینکه میدونسته تو اقتصاد فلج ایران وام گرفتن بهترین کاره. البته ماشالله جنمشم داشته خدا برات حفظش کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی مادرحالا حالشون خوبه؟

میگذرونن... ببینید پولتون دربیارید و زندش کنید و ازش استفاده کنید خودرو خرید فروش کنید ویا باهاش سرمایه گذاری های دیگه کنید متاسفانه بورس دیگه مرده!

شوهر منم زیادی ریسک پذیره یا تا الانم گوش شیطون کر با اینکه از صفر شروع کرده اما با ریسکش ی سری چیزارو بدست اورده ‌ولی خب

برعکس همسرم پدرم که اصلا ادم ریسک پذیری نیست و خیلی میترسه از این چیزا 

فرقش اینه ریسک پذیرا بهویی دق میکنن از ریسکی کردنو نگرفته باشه

ریسک نپذیراهم کم کم پیشرفت زیاد نکردنشون دقشون میده😐😂🤦🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

میگذرونن... ببینید پولتون دربیارید و زندش کنید و ازش استفاده کنید خودرو خرید فروش کنید ویا باهاش سرم ...

ما اصلا اهل بورس نیستیم

من شوهرم پیمانکار هم هست برای دولت که کار میکنه بهشون به جای پول اوراق دو ساله میدن شوهرم همون موقع با ۱۵ درصد ضرر میفروشه چون یه ۱۰ درصد اضافه تر میده دولت برای دوسال دیر کرد یعنی درحقیقت ۲۰ تا ۲۵ درصد ضرر ردشون میکنیم چون شوهرم میگه اگه تا دوسال نگه دارم ضررش ۱۰۰ درصد میشه

مرد های بی پروا الان درخواست میدن بهت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من دوباره برگشتم اما اینبارم موفق شدم💪🏻حالم خوبه✨خدایا شکرت که دستمو گرفتی.همیشه هوامو داشته باش.خودمو با خیال راحت به خودت سپردم🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏
ما اصلا اهل بورس نیستیممن شوهرم پیمانکار هم هست برای دولت که کار میکنه بهشون به جای پول اوراق دو سال ...

بنظرم کار عاقلانه ای کردن و پولشون رو نجات دادن پدر من دیگه خیلی دیر شده بود گرچه که الان فوت کرده ولی من جای خالیشو پر میکنم 

من تو کار ساخت و ساز بودم .سال 98بیست واحد پیش فروش کردم .از شانسم خوردم ب گرونی ها با این حال میتون ...

منطور خانم ها همینه، بتونن از مرد مهریه بگیرند 

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
2810