2777
2789
شیشه ماشینشو بشکن یا با چوب تو کوچه خلوت بزنید سرشو بشکنید میدونم ۳/۵ پولی نیستا اما این عادتش شده ف ...

ماشین سنگین داره خودش...

بدبختی بچه محله های قاچاقچی و چاقوکش شهره... اون فامیل شون به شوهرم گفت نری سراغش اینا وحشین... بنده خدا خودش رفته بود خونشون ، با پرینت بانک و مدارک وکیل ولی گفته نمی‌دم. چکار میخوای بکنی؟

اللهم نیست با ماشینش باز برده نمی‌دونم کدوم ناکجاآباد.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به ما می گفتن هر کی دوست داست کمک به مدرسه بیاره اما کمتر از فلان مبلغ نباشه هرکی هم نیاره دو نمره ا ...

مامانه میگفت مدیر میگفت با دستگاه کارت خوان مدرسه نکشید شماره حساب خودمو میدم پولارو جمع کرده بود اسب خریده بود😂

سیلونو ویلون ولتون کرد؟از گلوش پایین نرهچجوری مال حروم نمیزنه به کمرشون

دقیقاااا سیلون و ویلون. تازه رسیده بودیم نصف شب کربلا رفتیم حسینیه همه بخوابیم فردا بیدار شدیم همه میگن فلانی فرار کرده برگشته مشهد.. هیچچچچ کسی ام نبود حواب بده. بدترشو واستید بگم پلیسای عراقی اومدن رفتن قسمت مردا به زور تهدید و کتک پاسپورت های مردا رو گرفتن و گفتن باید خودتون نفری هفتاد دینار هزینه اتوبوس های مارو بدید. ما شمارو مرز تا نجف و کربلا و کاظمین و سامرا و همه جا بردیم رئیس کاروان پول ما نداده و فرار کرده.. کل سفر دادگاه و پاسگاه بودیم تا پاسپورتا رو بگیریم و برگردیم

من شک دارم به این موضوع احتمالش هست خودش کارتو دزدیده باشه اصلا نیفتاده باشه زمین

والا از این جماعت بعید نیست... ولی شوهرم می‌گفت خرید کردم، کارت رو گرفتم بزارم جیبم و متوجه نشدم افتاده...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
من استفاده نمیکنم میدم نیازمندهفته قبلی یه چک ۵۰ ای دیدم دادم نیازمند بهتره استفاده نشه

اگه چک رو پاره میکردی بهتر بود دیگه از حساب بنده خدا کم نمیشد، اگه منظورت تراول ۵۰ ایه که هیچ.

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا
باورتون میشه برگشتیم مشهد با هزینه خودمون بعد دو سه هفته خودشو نشون داد اومد جلسه گذاشت با زائرا گفت ...

عجب موجودیه... خب بگو مشکل پیش اومد، به ما خبر می‌دادی اونجا سرگردون نمیذاشتی...

دروغ میگه دیگه... گردنش رو بگیره بحق امام حسین.

خاک توسر این مملکت بی در و پیکر. ما امسال رفتیم کربلا رئیس کاروان مارو رسوند کربلا خودش با کل پولا ف ...

جدیدا این ریس کاروان ها خیلی دزدی میکنن

ماهم تو ایران کارامون کردیم به ریس کاروان پول دادیم یا رو گفت من خودم نمیام شما رو میسپرم به یه رایس کاروان دیگه

همه پولا رو هم گرفته بود و گفته بود خیالتون از هتل و بلیط و حمل و نقل راحت باشه کاراشو کردم

اونا دو سر زمینی بودن

ما یه سر هوایی سه سر زمینی

یه روزم بعد از اون کاروان حرکت کردیم

خدا شاهده نشسته بودیم تو سالن ترانزیت فرودگاه مشهد 

جایی که تو گیت داشتن بلیطارو چک میکردن 

هنوز بلیطا رو نفرستاده بود 

دقیقه آخر تو واتس آپ فرستاد!

گفت تو فرودگاه نجف یه نفر منتظرتونه تا با ماشین شخصی ببرتتون کربلا پیش اون کاروان

دروغ بود

خودمون راننده گرفتیم

نه اسم هتل بگه

نه کارت کاروانو بده

هیچی

آخرش بایه بدبختی اون کاروانو پیدا کردیم

باز نامردی کرد فقط نصف پولو ریخت واسه رایس کاروان

از برگشتن که بلیط قطار نگرفته بود خودمون گرفتیم

ولی همینکه برگشتیم مشهد رفتیم تا قرون اخر پول از حلقومش کشیدیم بیرون

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

وکیل خودمونه... میگه باور کن چند سال باید بیفتی دنبالش تا حکم بیاد.راست میگه، الان سه ساله ما شاکی پ ...

😐

اگر پرونده حقوقی باشه حکم بیاد اجراییه میاد بعدش و اگر ایشون حاضر نشن یا مال معرفی نکنن جلبشون صادر میشه

مگر درخواست اعسار کنن که در صورت قبولی درخواستشون مبلغ پیش و ماهانه تعیین میشه

برای شکایت کیفری هم خیلی زود نتیجه میاد

برای این مورد شما هم کیفری میتونین اقدام کنین هم حقوقی که در مورد دوم میره حل اختلاف

در مورد اولم ایشون چه در دادرسی حاضر بشن چه نه جلب دادرسی میاد براشون و بعد نهایت ده روز دادگاه برگزار میشه دستور مسدودی حساب حسابی که مبلغ بهش واریز شده صادر میشه 

عجب موجودیه... خب بگو مشکل پیش اومد، به ما خبر می‌دادی اونجا سرگردون نمیذاشتی...دروغ میگه دیگه... گر ...

معلومه بابا. اگه راست می‌گفت که گوشیاشو خاموش نمی‌کرد..

مام ماشالله یه خاندان رفته بودیم 😅😅

2810