نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر شرعی بخوای بدونی . اگر مبلغ زیاده اول باید سه بار همونجا اگهی کنی پرس و جو کنی تلاش کنی پیدا کنی صاحبشو . بعد اگر پیدا نشد یکسال صبر کنی بعد صدقه بدی از طرف صاحبش اگر مبلغ کمه کا در لحظه صدقه بده
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من استفاده نمیکنم میدم نیازمندهفته قبلی یه چک ۵۰ ای دیدم دادم نیازمند بهتره استفاده نشه
چکو دادی نیازمند؟
اونو بابد میبردی بانک تا برسه به صاحبش
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
لطفا پول پیدا کردید بر ندارید تا صاحبش برگرده تو مسیر پیدا کنه .در ضمن بر داشتی باید تا یه سال دنبال صاحبش بگردید .اگه نا امید شدید از طرفش صدقه بایدبدید.وگرنه حق الناسه
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
نه من شنیده بودم ۳ بار اعلام کن کسی پیدا نکرد مال خودته
نخیر از این خبرا نی .میگن اگر پولی یا وسیله ای طلایی چیزی پیدا کردی و تا سه ماه دنبال صاحبش گشتی و پیدا نشد میتونی استفاده کنی 😐 حالا کی سه ماه حوصله داره برگرده دنبال صاحب پول .پس همون بهتر ولش کنی