2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دختر،خیلی پرروعه... حتی فامیلاشم پیدا کردیم فرستادیم دنبالش ، ولی میگه نمی‌دم ... تازه اخیرا منکر ...

حروم خوری بهش مزه کرده عوضی

خب اینا دزدن حالا چه اینجوری بدزدن چه مدلی دیگه

ولی انقد پیگیر شو بگیریش

نذار حقتو باین مدلی بخوره

اگر ۱۰ ملیونت میفتاد زمین برمیداشتن میخوردن انقد زور نداشت چون نمیدونستی کی بوده و چطور بوده.

ولی این مدلی دیگه ندیده بودم.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
خاک توسر این مملکت بی در و پیکر. ما امسال رفتیم کربلا رئیس کاروان مارو رسوند کربلا خودش با کل پولا ف ...

یا ابالفضل... با اسم کربلا دزدی میکنند.

امام حسین بزنه به کمرش ...

آره با این مبالغ اصلا رسیدگی نمی‌کنند.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
شکایت نه، چون وکیل شوهرم گفت برای سه و نیم که نمیان پیگیری کنند. خودش با طرف تماس گرفت.دوست همسرم خو ...

😐

چجور وکیلی بودی که این حرف رو زده؟ شما برای ۵۰۰هزار تومنم میتونین شکایت کنین کار ایشونم دزدی بوده همه دستگاه های ای تی ام دوربین داره که ایشون از کارت جابجا کردن از طریق جابجایی که کرده میشه فهمید از کدوم دستگاه بوده

حروم خوری بهش مزه کرده عوضیخب اینا دزدن حالا چه اینجوری بدزدن چه مدلی دیگهولی انقد پیگیر شو بگیریشنذ ...

اره ، برای من هم واقعا زور داشت. 

اون اگه آدم درستی بود که همونجا کارت رو میداد به شوهرم . چون پسرم پیشش بوده، حواسش نشده کارت افتاده زمین و رد شده رفته...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
2810