دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من نگاه نکردم شنیدم غمگینه . ولی هیچ پولی چه زیاد چه کم دست نمیزنم ممکنه شخص برگرده و همون کل ...
منم قبلنا پیدا میکردم می نداختم صندوق گرچه پول قابل توجهی پیدا نمیکردم اما الان بعد این فیلم سالهاست دست نمیزنم حتی شده ۱۰۰۰ تومن باشه همه ش قیافه اون میاد جلو چشمم
شکایت نه، چون وکیل شوهرم گفت برای سه و نیم که نمیان پیگیری کنند. خودش با طرف تماس گرفت.
دوست همسرم خودش قاضیه، اونم زنگ زد بهش گفت بیار بده خودت نزار شکایت کنند بشه پرونده... اینقدر پررو و سابقه داره گفت اصلا مهم نیست بگو شکایت کنه هیچ دادگاهی برای سه و نیم پول با من کاری نداره
امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
نه میخواستم ببینم اگه مذهبی افراطی و پیله ای حرفتو درارم😂ولی دیدم نیستی نه خرجش نمیکنم بابا نمیارزه ...
ای شیطون داشتی امتحانم میکردی پس ؟😄😉
نه بابا من مذهبی هستم ولی از پس اعمال خودم بر بیام هنر کردم . خدا در قرآن میگه با کسی چونه نزنید سر دین و اعتقاد و این حرفا . این دیگه ایات و روایات و هر چی بوده محکم و واضح دیده حالا یا میپذیره یا نمی پذیره پذیرفت خوش به حالش . اگر نپذیرفت ولی به جامعه هم اسیبی نمیزنه ولش کن وقتی تشریف اورد اون دنیا اون وقت میفهمه اینا همه اش راست بود یا نه . حکایت خیلی از ادمای امروز در همه جوامع و جامعا خودمون همینه . در دنیایی که اطلاعات انقدر راحت در دسترسه دیگه کسی نمیتونه بگه من نمیدونستم خبر نداشتم مطلع نشدم . دیگه می مونه این که ما بخوایم چه قدر مطیع دستور خدا باشیم ....
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شکایت نه، چون وکیل شوهرم گفت برای سه و نیم که نمیان پیگیری کنند. خودش با طرف تماس گرفت.دوست همسرم خو ...
خاک توسر این مملکت بی در و پیکر. ما امسال رفتیم کربلا رئیس کاروان مارو رسوند کربلا خودش با کل پولا فرار کرد حتی گویا پول راننده های رفت رو هم نداده بوده. واسه نفری پنچ شش تومن هم که پیگیری نمیکنن ولی ۶ تا اتوبوس بود حدود یک میلیارد پولو برد در کل دستمون هم جایی بند نیست