2777
2789
گلم صندوق صدقه داریمنیازمند هم اینکه مستقیم بدیم به شخص مورد نظر

مگه صندوق صدقه پول میندازید هنوز؟

اونا که اصلاعمرا برسه دست نیازمندا

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یجوی گفتی فکر کردم هزارتومن پیدا کردی والا صد کمه ولی نه اونقد که برداری براخودت شاید برا صاحبش پول ...

هیچ وقت پول پیدا نمیکردم اولین بار بود 😂 دیگه دیدم برداشتم کنار ماشینم افتاده بود 

گلم صندوق صدقه داریمنیازمند هم اینکه مستقیم بدیم به شخص مورد نظر

آفرین خوب بود

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

اون پول از نظر تو زیاد نیست شاید صاحبش لنگ همون یه قرون باشه وقتی برمیداری وظیفه داری دنبال صاحبش بگردی 

پس دست نزن بزار همونجا شایدصاحبش برگرده برداره

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
نیازمندهم به دردش نمیخوره چک به اسم هرکی ثبت شده باید بگیره😂

اره والا.جالب بود کارش😄😄

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

اصلا ور ندارین اگ وسط خیابان دیدین بزارین گوشه خیابان شاید صاحبش برگشت پیداش کنه 

چن وقت پیشا کنار خیابان پول دیدم ور نداشتم بعد چند دقیقه صاحبش رو دیدم هی رو زمین نگاه می‌کرد این طرف و اونطرف 

آخر پیداش کرد

یه بارم کارت پیدا کردم بازم اصلا جا به جا نکردم کنار خیابان بود 

ولی چن سال پیش یکی از اقوام ۷۰ تومن پول پیدا کرد 

رفت با پوله برنج روغن خرید فک کن ۸سال پیش بود 😁🤌

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
2810