2777
2789

اصلا استفاده نکن بسیار برات بدی میاره 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر شرعی بخوای بدونی . اگر مبلغ زیاده اول باید سه بار همونجا اگهی کنی پرس و جو کنی تلاش کنی پیدا کنی صاحبشو . بعد اگر پیدا نشد یکسال صبر کنی بعد صدقه بدی از طرف صاحبش اگر مبلغ کمه کا در لحظه صدقه بده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
صبح اومدنی سرکار . یه تراول صدتومنی افتاده بود لب خیابون . برداشتم 😂 الان میگم خب میتونم کلا اینجور ...

یجوی گفتی فکر کردم هزارتومن پیدا کردی والا صد کمه ولی نه اونقد که برداری براخودت شاید برا صاحبش پول زیادیه کلا چه یک قرون چه صد تومن حرامه عزیزم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من استفاده نمیکنم میدم نیازمندهفته قبلی یه چک ۵۰ ای دیدم دادم نیازمند بهتره استفاده نشه

چکو دادی نیازمند؟

اونو بابد میبردی بانک تا برسه به صاحبش

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

نه عزیزم بهتره بندازید صندوق صدقه ثوابش برای صاحب پول بره

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چیه الان شما نقش علامه بازی کن

😂😂😂😂

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من استفاده نمیکنم میدم نیازمندهفته قبلی یه چک ۵۰ ای دیدم دادم نیازمند بهتره استفاده نشه

چک پنجاه میلیونی؟؟؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
نه من شنیده بودم ۳ بار اعلام کن کسی پیدا نکرد مال خودته

نخیر از این خبرا نی .میگن اگر پولی یا وسیله ای طلایی چیزی پیدا کردی و تا سه ماه دنبال صاحبش گشتی و پیدا نشد میتونی استفاده کنی 😐 حالا کی سه ماه حوصله داره برگرده دنبال صاحب پول .پس همون بهتر ولش کنی

2810