2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای داری یه لحظه بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 52 پست
به معلم بگو به دانش اموزا بگه کلا چیز فانتزی نیارن چون بچه ها ی دیگه دلشون میخاد حالا بچه ی شما بر م ...

دختر منم سومه همون روز اول معلمشون گفت لوازم فانتزی بیارین میگیرم حتی دفتر هم رنگشو خودش گفت ساده و بی طرح باشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو هرچی که دوستات دارن خوشت میاد نباید برداری بگو خودم واست میخرم بعد واقعا هم برد براش بخر دیگ ...

باشه، ولی اونا خیلی چیزها دارن ، هر دفعه از مدرسه میاد یه چیزی میخواد نمیشه ک بخرم یا عادت نشه براش

پسر منم کلاس اوله

روزهای اول مهر،ی پاک کن از دوستش آورد،طرحش بنظر خودمم جالب بود،گف خودش بهم داده،فرداش برد بش پس داد

اون مدل براش پیدا نکردم،ی مدل دیگ خریدم با ی سرمدادی جذب وسایل دوستاش نمیشه

اگ تو کلاس پیدا کردی بده ب معلم

بلاخره باید درحد سن خودشون باهاشون رفتار کرد تا کم کم متوجه زشتی بعضی رفتارها بشن و تکرار نکنن

حتما بهش بگو ببره پس بدهبگو به هیچ عنوان وسایل کسی نیاربگو هرچی خواستی خودم میگیرم واست

اینو عنوان کردم ولی چون تکرار کرده بازم ، دیگه چیزی نگفتم چند روزه گفتم فکر کنم ب معلمش بگم ، مشاور کمک بگیرم

باشه، ولی اونا خیلی چیزها دارن ، هر دفعه از مدرسه میاد یه چیزی میخواد نمیشه ک بخرم یا عادت نشه براش

بلاخره هر دانش آموزی ی وسیله فانتزی داره،تراش،پاک کن،سرمدادی و ...

شما ی تیکه براش بخر،،نیاز نیست همه رو داشته باشه ک

بگو تو اینو داری،دوستات ی چیز دیگ دارن

پسر من ک قانع میشه

اینو عنوان کردم ولی چون تکرار کرده بازم ، دیگه چیزی نگفتم چند روزه گفتم فکر کنم ب معلمش بگم ، مشاور ...

وسایل ها رو پس داده ؟

من به دخترم میگه با هم میریم مغازه از اونا قشنگتر و بهترشو برات می خریم

بهش بگو وقتی این کار و میکنی من ناراحت میشم 

بگو اگه دوستان ات یا معلمت بفهمه ناراحت میشن و باهات دیگه دوست نمیشن 

بگو هیچ کی این کار و دوست نداره 

چندین بار اینجوری بگی بهش،دیگه نمیکنه

وسایل ها رو پس داده ؟من به دخترم میگه با هم میریم مغازه از اونا قشنگتر و بهترشو برات می خریم

روز بعد میبینم نیست. ولی باز چند روز بعد میبینم چیز جدیدی هست. دیشب دیذم ۵ ۶ تا ماژیک تو کیفشه

نه نمیشه همین حرفی که زدی رو به خودش بزن بچه ها خیلی زرنگن درک میکنن  منم پسرم یکی دوبار برداشت گفتم میری میدی به دوستت دیگه غیر از وسایل خودت چیزی تو کیفت نبینم و باهاش قهر میکردم اگه میدیدم و خدایی چند بار هم بردم براش خریدم گفتم همیشه نه ولی گه گاهی چیزایی که خیلی علاقه داری میخرم برات 

2810